rövid a fitymafékem vagy normális?

2016.11.23.
Tisztelt Szakértő!
22 éves srác vagyok és azt szeretném megkérdezni hogy mikortól számít a fitymafék rövidnek? Az a helyzet,hogy alap helyzetbe a fitymámat minden gond nélkül a makk mögé tudom húzni, merev állapotban is hátra tudom húzni a fitymámat a makk alá kb.0,5-1 cm-re de attól lejjebb már nem nagyon tudom húzni mert akkor már érzem hogy feszül. A lényeg, tehát hogyha lehúzom a makkom alá 0,5-1 cm-re a fitymám és tovább akarom húzni akkor az is megy csak akkor már eléggé megfeszül. Így is a makk mögé tudom húzni, de ha tovább húznám akkor a feszülő érzés ismét fellép. Illetve mikor a fitymám a makk mögött van és én tovább húzom a bőrt hátra a makkom nagyon enyhén előre bukik. A kérdésem tehát, hogy ez lehet e a rövid fék miatt? És ha igen akkor mi a teendő?
Az elmúlt években voltam számos urológiai vizsgálaton,igaz hogy nem emiatt a "probléma" miatt hanem azért mert kissé balra görbül a péniszem és ezeken az urológiai és andrológiai vizsgálatokon eléggé tüzetesen megvizsgálták a péniszemet,még merev állapotban készült felvételeket is kellet mutatnom az orvos a vizsgálat után azt mondta hogy semmiféle hegesedés nincs és hogy a görbülettel semmi teendő nincs azt sem említette hogy rövid lenne a fékem. Iga hogy nem ezzel a problémával mentem el a vizsgálatokra (urólógiai,andrológiai) vizsgálat de szerintem ha probléma lenne akkor az engem vizsgált szakorvosok biztosan szóltak volna hogy a fitymafékemmel baj van vagy valami ilyesmi. Ön szerint is szóltak volna a szakorvosok hogyha látták volna hogy probléma van!? Egyébként eddig a szexuális életemmel semmi probléma nem volt bár még óvszer nélkül nem szexeltem egy lánnyal sem,és olyan elő szokott fordulni még hogyha a csajszi orális szex közben lehúzza a bőrt a makkról és még tovább akarja húzni vagy nagyon nagyon hátra rántja akkor hirtelen eléggé kellemetlen! Eddig még óvszer nélkül nem szexeltem és az óvszert is úgy szoktam felhúzni hogy a fitymámat lehúzom a makkról és két kézzel széthúzom a gumit mint egy "zoknit" és úgy húzom fel a hímvesszőmre,és majd csak azután miután a fél péniszemre felhúztam a gumit kezdem el lefelé görgetni.
Ön szerint nagy a baj? Szükséges lenne újabb urológust felkeresnem? Vagy feleslegesen aggódom? Szóltak volna ha baj van? Normális ez? Szükséges ezzel foglalkoznom? Vagy várjam meg az első óvszer nélküli közösülést és aztán kiderül ha van valami probléma? Mert igazából eddig az óvszeres közösüléseim során semmi probléma nem adódott,tehát rendben ment a közösülés csak még óvszer nélkül nem közösültem! Linkelek pár képet a hímvesszőmről hogy könnyebb legyen véleményt mondani!

Válaszát előre is köszönöm!

Szakértőnk válasza a rövid a fitymafékem vagy normális? kérdésre

Kedves Kérdező! Nincsen probléma szerintem a leírtak alapján és nem nem szükséges ezzel foglalkozni és igen szóltak volna ha gond van.

Hasonló kérdések

Cikkek a témában

Rizikókalkulátor