Nemi probléma.

2016.01.25.
Hát nem is tudom hogy hol kezdjem.
Olyan problémám lenne hogy, még régebben körülbelül egy 2 éve nem vártam ki hogy magömlésem legyen és el kezdtem maszturbálni akkor jött ki a péniszemből átlátszó folyadék.
Azóta nem tudom hogy kihez forduljak, csak várok.(16 éves vagyok.)
A péniszem merevedve 13cm lankadt állapotban 3cm kb.
Egyszer haveromékkal fürödtünk nyáron, este a közeli folyóba pucért volt mindenki csak én nem. Szerintem nem értették hogy miért nem vetkőzök le, de persze nem is akartam el mondani hogy " nem változott át még a péniszem" szerintem csak kinevettek volna.
Természetesen én is ahogy szerintem az összes kamasz nézett már pornót és észre vetted hogy az én péniszem nem olyan mint azoké a férfiaké akik a monitoron vagy éppen a tévébe vannak.
Ebben szeretnék segítséget kérni egy orvostól hogy várjak még vagy menjek orvoshoz?
Mit tegyek?
Előre is köszönöm a választ.

Szakértőnk válasza a Nemi probléma. kérdésre

Kedves Kérdező! 16 évesen még a fejlődés és nemi érés bőven nem fejeződött be, még évekig fog tartani. Nem javasolt önmagunkat pornó filmek szereplőihez hasonlítgatni (ki tudja az ő testi felépítésük csak a természetnek köszönhető-e), nehéz, de jó esetben más ismerősökhöz sem. A nemi érés befejeződéséig igazából nem tudunk mit tenni fejlődésünk előmozdítására vagy megváltoztatására, és ez után is mindenki más testalkattal és arányokkal fog rendelkezni. A két évvel ezelőtti maszturbálás biztosan nem okozott kárt, nehéz, de türelemmel kell a fejlődő, érő fiatal szervezetet elfogadni. Ha hosszú távon ez önértékelési zavarokat okozna, esetleg felkeresnék egy urológust, de remélhetőleg erre nem lesz szükség.

Hasonló kérdések

Cikkek a témában

Rizikókalkulátor