Teljesitési kényszer?

2015.12.08.
Üdvözlöm! :) 17éves srác vagyok amikor a barátnőmmel vagyok és oda kerülhet a sor hogy lehet hogy lefekszünk akkor nem akkar felállni a péniszem. De mikor az utcán hevesen csókolozunk akkor érzem hogy valamenyire kezd felállni, de mikor oda kerül a sor hogy teljesen meztelenül vagyunk egy ágyban és akkor nem akkar , bár barátnőm még nadrágon keresztül se fogta meg a péniszem és lehet hogy a láttvány és a dolgok amiket én csinálok neki( ujjazás,csikló izgatás, stb)nem izgat fel annyira. Szervi problémmám nincs mert hajnali erekcióm van.
Amiatt lehet hogy nem éri elég inger?
Gondolkodtam rajta hogy az első alkalomal beveszek egy Boom Boom potencianövelő kapszulát hogy a kezdeti teljesitési kényszeren átsegitsen és elmuljon a parám.
A maszturbálás lehet rá hatással 1-2naponta csinálom de van hogy egy nap 2-3szor is, pornográf videora?
Ha 2hétig nem maszturbálok és kerülöm a szexuális tartalmakat akkor aztán barátnőmmel együtt leszek javulast várhatok atéren hogy a vágy miatt lesz erekcióm ??
Mivel javithatok azon hogy ne parázak és ne legyen gond az erekciómmal? (2 rossz élményem már volt)
Mivel javithatok az erekciómon??( sport, torna vagy valamilyen tea?
A potencianővelő segithet az első alkalmon? (Szűzek vagyunk mindketten) hogy elmuljon az izgatottság és para???
Egyszer mikor már öltözni akartunk fel akkor nekem a semmiből elkezdet ágaskodni és barátnőm az akarta hogy óvszerrel egy picit rakjam be neki hogy a szűzhártya még át ne szakadjon de érezni akkarja hogy befér-e és milyen érzés.
Előre is köszönöm a segitséget és a tanácsokat! ;) :) :D

Szakértőnk válasza a Teljesitési kényszer? kérdésre

Kedves Kérdező!

Szervi baja biztos hogy nincsen. A maszturbálás vagy szexuális tartalmak nézegetése és a sikeres nemi élet között sem minőségi sem mennyiségi kapcsolat nincsen, tehát nem függ össze. Az erekción se torna se tea nem kell hogy javítson. Aki pedig 17 évesen potencianövelőt akar bevenni, az nem dönt helyesen. Nincs szüksége rá. Nylvánvalóan makk egészséges. Akkor miért is? Minden leírt dolog egyetlen egy dologgal függ össze, ez pedig a tapasztalatlanság. Erre rátetőz a erőltetetetten akarással. Semmilyen külsö segítőeszköz használatára nincsen szükség. Ezt teljesen más problémákban szenvedő férfiaknak találták ki, és persze 18 év felett.

Biztos nem kielégítő és sablonos is a válsz, de láthatóan testileg készen áll, viszont lelkileg és tapasztalatban nem. Valahol mindenki így indul. Az elején nem szabad külsö segítségekkel elrontani, mert maradandó rossz élményt szerezhet ami további gátlásokhoz vezet. Nem tapasztalatot szerez, csak úgymond "testi erejével" fog nemi aktust kialakítani. Így később nem ügyes, a női testet ismerő "jó szerető" lesz.. Abban nem fog potencianövelő segíteni. Kicsit lazábban, lelkileg rákészülve, a megfelelő hangulatot és helyet megtalálva lehet "sikeres" nem elrontott első nemi aktusokat megélni. A külső segítséggel szerintem biztos hogy mindkét részre elbaltázott lesz az eredmény. Rá kell érezni a lényegére, potencianövelővel ez csak késleltetni tudja.

Türelem és lesz tapasztalat. Aztán megy magától!

Hasonló kérdések

Cikkek a témában

Rizikókalkulátor