Prosztata gond?

2015.08.25.
Kedves Doktornő!
20 éves meleg fiú vagyok, a barátom 18 éves. Szexuális együttlét során általában ő a befogadó (passzív) fél. Mindenek előtt fontos tudni, hogy csak alapos "kimosás" után szoktunk együtt lenni.
A problémánk az, hogy már az előjáték során, amikor ujjazom, és elérem a prosztatáját, idővel mintha ondó jönne ki a végbélnyílásából. Eleinte azt hittem, hogy a nyál habzott fel picit, de a tegnapi együttlét során a szaga, és állaga alapján szinte egyértelművé vált, hogy az bizony ondó.
Említettem korábban, hogy kimosás után szoktunk csak együtt lenni, ezért is egyértelmű, hogy az nem származhat korábbról, illetve mivel még csak előjátékról beszélünk, az sem lehet, hogy az az én előváladékom lenne.
A kérdésem az, hogy mennyire normális a fent leírt jelenség? Előfordulhat, hogy a prosztata "átenged" egy kis ondót a végbélnyílás felé is? Ha probléma, akkor milyen betegségeknek, elváltozásoknak lehet ez a tünete?
Még talán fontos információ lehet, hogy a barátomnak ettől függetlenül nagyon sok az előváladéka.
Egyébként semmilyen fájdalma, vagy más negatív tünete nincsen.
Köszönöm előre is a választ: Sanyi

Szakértőnk válasza a Prosztata gond? kérdésre

Kedves Sanyi!

Nem hiszem, hogy a prosztatából származna, hiszen ha esetleg valamilyen sipoly lenne a prosztata felé, akkor oda béltartalom kerülne, és súlyos gyulladást okozna. Bővebben sajnos nem tudok válaszolni a kérdésre, érdemes lenne proktológust (a végbél betegségeire specializálódott szakorvost) megkérdezni.

Hasonló kérdések

Cikkek a témában

Rizikókalkulátor