Nem homoszexualitás, de talán biszexuailtás

2015.08.20.
Üdv!
17 és fél éves fiú vagyok, többször írtam az oldalnak, akkor még elég stresszes állapotban a téma miatt. Rájöttem, hogy meleg nem lehetek, de talán biszex igen, és erre a kérdésre szeretnék választ kapni.
A következők az észrevételeim:
-ha egy pornófilmben egy férfi maszturbál, könnyebben, és rövidebb idő alatt jutok el az orgazmusig, mint amikor egy nő maszturbál.
-ha hozzám ér egy fiú barátom, netán viccből simogat, vagy ilyesmi, az számomra izgató érzés. Nőknél nem érzem ugyanezt.
Ellenpéldák:
-ha táncolok egy lánnyal, esetleg megölel, hozzám dörgölődzik, merevedésem van (férfiak esetében nincs merevedésem).
Kapcsolatom soha nem volt, csók sem volt még.
Igazából arra lennék kíváncsi, hogy ez a dolog még változhat-e, és arra, hogy az esetemben tényleg biszexualitásról lenne szó?
Előre is köszönöm válaszát!

Szakértőnk válasza a Nem homoszexualitás, de talán biszexuailtás kérdésre

Kedves Levélíró!

Azt javaslom, hogy ne tesztelgesd magad pornófilmekkel: nem a megfelelő képet mutatják a szexualitásról ami irreális elvárásokhoz vezethet. Az azonos nemű szexualitás a "tiltott gyümölcs" hatás miatt izgatóbb lehet, emiatt lehetett hamarabb orgazmusod. (Azonban a jó, kielégítő, úgymond minőségi szexet nem idővel mérik.) Ugyanemiatt érezheted izgatóank, ha egy fiú hozzás ér.

A saját (heteo)szexualitásodat akkor kérdőjelezd meg, ha a való életben intim vonzalmat (vágy párkapcslatra, szexuális izgalom..stb.) érzel egy azonos nemű iránt.

Javaslom, hogy az általad vonzónak érzett emberrel kezdj párkapcsolatba és a valós életben nyert tapasztalataidra támaszkodj.

Hasonló kérdések

Cikkek a témában

Rizikókalkulátor