első szerelmi aktus

2015.06.19.
Üdv! Egy 16 éves fiú vagyok, és a barátnőmmel egy jó ideje már együtt vagyunk, és azon kezdtünk gondolkodni, hogy esetleg már történhetne valami szexuális kapcsolat, és első sorban még csak az orális kielégítés gondolatára jutottunk. Szeretnék mindenre figyelni, így már nagyon figyelmesen elolvastam az ezzel kapcsolatos cikkeiket,így más irányú kérdésem lenne: mivel a barátnőm eléggé félős még ezzel kapcsolatban (de elmondása szerint már készen áll, és szeretné), szeretném, hogy a péniszem szájába vétele jó élmény lenne számára. Mivel tudnám elérni, hogy Ő is mindenféleképpen majd élvezze, amikor orálisan kielégít engem? Mindent megtennék az érdekében, hogy jó élménye legyen, milyen előkészületekkel, mozdulatokkal, figyelésekkel tudnám ezt biztosítani neki?
Ha viszont a szájba vételig nem is jutunk el, csak a kezes kielégítésig, akkor ott mivel tudnék segíteni, hogy élvezze?
Illetve, még egy előkészületre vonatkozóan, ha szőrteleníteni szeretném az ágyékrészem, akkor hogy tudom azt elérni, hogy a bőröm ne legyen, vagy mindenesetre ne annyira legyen irritálva?
Előre is köszönöm a segítségüket!

Szakértőnk válasza a első szerelmi aktus kérdésre

Kedves Kérdező!

A legfontosabb az első szerelmi együttlét során, hogy nyugodt körülményeket teremtsetek (ne nyithasson rátok vagy hallhasson senki), illetve a bizalomnak és az őszinteségnek az a foka az ideaális, amikor valóban mind a két fél csupán annyit tesz, ami neki jól esik és ősztén meg tudják beszélni az elvárásaikat és félelmeiket. A "technikák" majd "gyakorlás" közben kialakulnak a partner visszajelzései alapján.

A bőrirritációval kapcsolatban (bár ez már nem pszichológiai kérdés) javaslom a szőrtelenítő krémet, mely -hacsak allergia nem áll fenn valamely összetevőre- a legkevesebb kockázattal jár. De felhívnáma figyelmedet arra, hogy egy első geüyttlét előtt lehet erről sem árt beszélni a partnereddel (számára milyen megjelenés a vonzó).

Hasonló kérdések

Cikkek a témában

Rizikókalkulátor