Meleg vagyok? Kérem segítsen!

2015.06.04.
Üdv!
17 és fél éves fiú vagyok, a témával kapcsolatban tettem már fel kérdést.
A problémám az, hogy nem tudom, melyik nemhez vonzódom.
Már volt 14 éves koromban is volt ilyesmi érzésem, de akkor nem tudom mit éreztem. Többször voltak olyan dolgok, amik miatt szorongtam, de a szüleim mindig meg tudtak "gyógyítani". Most az a probléma, hogy fel tud izgatni a meleg pornó (nem maszturbálok rá), és amikor elképzelem, hogy egy fiúval szexelek, néha az is... de a nők is izgatnak.
A másik probléma, hogy ha egy fiú hozzám ér, izgalomba tud hozni!
Nem volt még senkivel sem szexuális kapcsolatom, még az első csók sem volt meg. Lányokba már sokszor voltam szerelmes; nem nagyon beszélek lányokkal, alapvetően "fiús" vagyok.
Ez most lehet,hogy kicsit furcsa, de a testvérem fenekét szoktam fogdosni (fiú) hogy teszteljem magam, és szerintem erre is fel tudnék izgulni... azt sem tudom már, hogy mit érzek igazából :(
a meleg pornót is azért nézem, hogy teszteljem magam, és azért képzelem el férfiakkal a szexet arra várva hátha nem izgat.
Egy buliban egyszer megfogtam egy lány fenekét, és ez nagyon jó érzés volt :)
Most 100%, hogy meleg vagyok? Vagy még ez az egész változhat?
Nem tudom, hogy miért jár ez folyton az eszemben...
Azt kérem ne mondja, hogy fogadjam el magam meg ilyenek, mert arra képtelen lennék.
Ha lehet kérnem, akkor ne csak azt írja, hogy forduljak pszichológushoz!
Előre is köszönöm a választ!

Szakértőnk válasza a Meleg vagyok? Kérem segítsen! kérdésre

Kedves Kérdező!

Mint már előzőleg is javasoltam, ne tesztelgesd magad. Ha valaki a saját neme felé vonzódik az a szexuális vonzalomban és az érzelmekben is jelentkezik.

Mivel te magad fogalmaztad meg korábban, hogy hajlamos vagy a szorongásra bizonyos témákban és most nehezen lépsz túl ezen a problémán, javaslom, hogy keress fel egy pszichológust személyesen-feltehetően néhány segítő /támogató beszélgetés feloldaná a félelmeidet. Ha nem is szeretnél erről a témáról részletesen beszélgetni a szüleiddel, abban biztos segítenek, keresnek számodra egy szakembert, hogy helyre álljon a lelki egyensúlyod és újra tudj az élet más területeire is koncentrálni.

Hasonló kérdések

Cikkek a témában

Rizikókalkulátor