Félek hogy meleg/biszex vagyok! 2

2015.05.15.
Tisztelt szakértő!
Majdnem egy hónapja írtam egy kérdést már ezzel kapcsolatban: http://www.kamaszpanasz.hu/szakerto/lelki_problemak/18784
Kaptam rá szerintem elég hasznos választ! A válasz után kettő hétre szinte teljesen lenyugodtam és már csak egy fiú a második legjobb barátom volt "aranyos". Viszont most megint baj van..... Igaz csak az a fiú "aranyos" már de mintha kezdenék """"szerelmes""" lenni, de szerintem ez semmilyen szerelemnek nem mondható amit érzek.
Mellesleg: Túlsúlyos, hosszú hajú (vállig érő), egy lány sem járna vele és elég lányosan néz ki....
Vissza a történethez. Viszont mellette még három lány tetszik abból egyik iránt még szerelmet is érzek. Pl: Felgyorsul a szívverésem ha beszélni akarok vele, meglátom egy képen stb.
A fiúhoz vissza térve. Ő iránta meg semmi ilyet, vagy talán valamit...nemtudom. De ami érdekes ha szerelmes lennék a fiúba akkor szerintem nem ütögetném hülyeségből ill. nem lenne pofám szinte minden nap elmenni hozzá.
A fiúnál levés: Hárman vagyunk jó barátok. Nagyon jó barátok. Minden nyáron hárman együtt megyünk Balatonra. Tehát szinte a legjobb barátok. És így minden nap bemegyünk egy kicsit a fiúhoz aki """tetszik"""" vagy mi, és ott megnézünk egy filmet, játszunk számítógépen stb. És onnan haza.
Mára megint ideges vagyok ill, azt se tudom hol vagyok és ver a szívem mint az állat.
A levelem előtt néztem meztelen csajos képeket hogy fel-e izgulok.
Nem izgultam fel teljesen (ezt az idegeskedésnek tudtam be) Mivel 5 napja amióta újra a meleg témán rágódom akkor viszont teljesen felizgultam a lányokra.
De vissza a mai naphoz: Megpróbáltam úgy önkielégítést csinálni hogy a fiú fotóját néztem. Nagy nehezen merev lett a péniszem de sikerült NAGYON nehezen elélveznem. Ismétlem NAGYON nehéz volt, de össze jött és ez már teljesen kiverte a biztosítékot ezért írok önnek.
De ami még nyugtat egy picit hogy undorítónak találom a meleg pornót , a fiúkkal való csókolózást (majdnem hányok a gondolától is). És ISZONYATOSAN nehezen bírtam felizgulni meztelen fiús képekre.... Lehet azért mert elkalandozott a gondolatom a lányokra is közben.
De az meg idegesít hogy csomószor lezártam magamban hogy én heteró vagyok mert undorítónak találom a meleg dolgokat. DE mégis ez van ! :(((( Hogy mi lenne ha csak azért csináltam azt mert el akarom hessegetni a melegséget, de nem akarom mert undorítónak találom.... Veszekszem magammal.
14 éves fiú, szorongásos beteg, későn érő: most nő ott lent a szőrzetem
Elég zagyvalék amit írtam. Ezért elnézést kérek de én is nagyon zavarodott vagyok már...
Olyan módon hogy a fiúról akiről beszéltem szinte megutáltam...
Mert hogy ilyen hülyeséget érzek iránta.......

Szakértőnk válasza a Félek hogy meleg/biszex vagyok! 2 kérdésre

Kedves Kérdező!

Továbbra is azt javasolnám, hogy nem tesztelgesd magad.

Ha a szorongásod nem enyhül, akkor érdemes volna felkeresned egy pszichológust személyesen, hogy helyükre kerüljenek az érzéseid, félelmeid.

Hasonló kérdések

Cikkek a témában

Rizikókalkulátor