A Barátnőm képtelen a hüvelyi orgazmusra

2014.10.21.
Kedves Orvos!
Barátnőmmel immáron 8. hónapja vagyunk kapcsolatban, de képtelen a hüvelyi orgazmusra a mai napig. Nincsenek családi, kapcsolati problémánk és már nagyon sok mindent kipróbáltunk, de egyszerűen nem sikerül neki. Aktus után mindig egyéb módszerekkel kielégítem, de ekkor se tudja, hogy amikor orgazmusa van, hogy az hüvelyből is vagy csak csiklóból. Nagyon szeretnénk már mind a ketten, hogy aktus közben eltudjon menni hüvelyből, ezért szeretném a segítségét kérni. Mivel tudnánk próbálkozni?
Köszönöm előre is válaszát.

Szakértőnk válasza a A Barátnőm képtelen a hüvelyi orgazmusra kérdésre

Kedves Levélíró!

Konkrét tanácsokkal nem tudok szolgálni, ezzel kapcsolatban inkább szexuális profilú oldalakon keresgélj. Ugyanakkor talán érdemes tudnod róla, hogy a hüvelyi orgazmus, illetve a csikló orgazmus egymástól nem teljesen elkülöníthető entitások, és a nők kis százaléka mondhatja el magáról, hogy rendszeresen ilyen módon jut a csúcsra. Ennek az az oka, hogy a hüvely idegvégzédősekben szegényebb szerv, vagyis az orgazmus elérésre jóval kisebb esély van, mint a csikló ingerlése esetén (ami idegekben gazdag).

Tehát, összefoglalva.: Nem vagyok biztos abban, hogy a hüvelyi orgazmus hajszolása, és ezzel mindkettőtök frusztrálása jó hatással van a párkapcsolatotokra illetve azt sem hiszem, hogy ez lenne a jó párkapcsolat fokmérője. A lényeg szerintem sokkal inkább az, hogy figyelsz a párodra, számára is kielégítő az együttlét. Ha emellett mégis sikerül elérni a vágyott "célt", akkor rendben, ha pedig mégsem, akkor is jól érzitek magatokat együtt.

Üdv:

Dr. Szimuly Bernadett Dr. Szimuly Bernadett

Hasonló kérdések

Cikkek a témában

Rizikókalkulátor