Nagyon aggodom..

2014.09.04.
Tisztelt Szakerto!
Egy honapja multam 17 eves es nagyon tapasztalatlan vagyok az ilyen temakban.. Az a helyzet hogy a peniszem merete erekcioban 11.5 cm. Olvastam hogy masoknal mar 13-14 evesen megkozeliti a 13-14-15 cm-ert es aggaszt hogy en mindjart 18 leszek es boven kissebb ehhez kepest.. Nem ertem. Igaz egy ket. hetes kihagyassal folyamatosan szivok marihuanat, biofuvet, hasznaltam egy darabig speedet, kokaint, (fel evig 16 eves koromban. mostanra mar hala. istennek nem es nemis fogok) es dohanyos is vagyok. mindenrol leszokok egy negyed even belul de akkor is felek ettol a helyzettol hogy mar nem fog nõni es attol meg plane hogy nem leszek kepes gyereket kepezni.. Nagyon szepen koszonom es varom a valaszat!

Szakértőnk válasza a Nagyon aggodom.. kérdésre

Kedves Levélíró!

Nem gondolnám, hogy a péniszed mérete és a korábbi droghasználat szoros összefüggésben áll egymással (persze kérdés az alkalmazás gyakorisága is). A pénisz növekedésére a nemi érés befejeztéig még lehet számítani, tehát a következő 1-2 évben. Nem kell aggódnod, a jelenlegi adottságaiddal is képes leszel a partnered kielégítésére is, illetve a gyermek nemzésében sem jelent akadályt.

Ugyanakkor persze jól teszed, ha elhagyod a dohányzást és a többi káros szenvedélyt is, ezzel a döntéssel hosszabb távon is mindenképpen nyerni fogsz.

Üdvözlettel:

Dr. Szimuly Bernadett Dr. Szimuly Bernadett

Hasonló kérdések

Cikkek a témában

Rizikókalkulátor