önkielégítés2

2014.08.25.
Kedves szakértő! Köszönöm a kérdéseimre adott válaszokat. Egyet viszont ki tetszett felejteni a válaszból, ezt most újra megkérdezném. Ha valakinek még nem kezdett szőrösödni és még nem volt magömlése, akkor az a fiú is ki tud elégülni ha önkielégíti magát, vagy csak akkor lehet kielégülni ha már van magömlés is? Jobban élvezi az önkielégítést az a fiú aki már érett, vagy annak is ugyanolyan jó érzés akinek még nem olyan fejlett?
Ha lehet, tessék szíves válaszolni erre is. Nekem jól esik az önkielégítés, de nem érzek se olyan lüktetést, se olyan csúcs szuper érzéseket, mint amiről az edzésen a többiek beszélnek. Azt nem írtam múltkor, hogy engem fitymaszűkület miatt másfél éve körülmetéltek, és körbe az egész fitymámat eltávolították. Nekem ott egyáltalán nincs bőr, amit húzogatni tudnék. Ha mondjuk az van, hogy a fejletlen fiúk még nem képesek kielégülni, akkor tudnám, hogy ezért nem érzem ezeket a dolgokat. Ezzel meg tetszene nekem spórolni egy nagyon ciki beszélgetést. Ha meg az a válasz, hogy a fejletlen fiúk is ugyanúgy képesek kielégülést érezni, akkor viszont én nem csinálom túl jól.
Ez volt az eredeti kérdésem:
http://www.kamaszpanasz.hu/szakerto/csak_fiuknak/17915
Azt már elhatároztam, hogyha ez a második eset van, akkor a tanácsa szerint az apukámmal próbálok beszélni, hogy miért nem megy jól önkielégítés. De még gyűjtenem kell hozzá a bátorságot. Kicsit könnyebb lenne, ha biztos lennék benne, hogy tudnak róla, hogy szoktam önkielégíteni. Mit tetszik gondolni, amit múltkor leírtam, abból rájött az anyukám, hogy akkor önkielégítettem? Ha igen, akkor annyival jobb, hogy legalább már az apukám is tudja. Az a baj, hogy nagyon kínosnak érzem részletesen elmondani az apukámnak, hogyan önkielégítek, meg hogy valószínűleg nem is elégülök ki tőle. Hogy kell egy ilyen beszélgetésbe belekezdeni? Az is eszembe jutott, hogy a részletes beszámoló helyett nem lenne-e jobb ha inkább megmutatnám, mert akkor csak annyit kéne kérdeznem, hogy jól csinálom-e? Ezt kevésbé érezném kínosnak, mint egy részletes beszámolót. Végül is azt is túléltem, mikor az anyukám benyitott. Az a része nem is zavarna, hogy apukám a merevedésemet látná. Most nyaraláskor is egy szobában aludt az egész család a Balatonon, és reggelente ott voltak a szüleim mikor felöltöztem és akkor is mindig merevedésem volt, de nem zavart hogy megláthatják.
Köszönöm. Csaba

Szakértőnk válasza a önkielégítés2 kérdésre

Kedves Csaba!

Az anyukád szerintem egészen biztosan rájött, hogy ismerkedsz a testeddel. Úgy gondolom, hogy semmi baj sincsen veled. Kíváncsi vagy, ez pedig természetes. Az egész pici gyerekeknél is megfigyelhető néha, hogy a nemi szervüket dörzsölgetik azért, mert ez jó érzés számukra. Az ejakuláció, orgazmus elérésének képessége a nemi érés során alakul ki, és én úgy gondolom, hogy te még nem érted el ezt a szintet. Nem hiszem, hogy bármit "rosszul csinálsz".

Úgyhogy ha a helyzet úgy hozza és szeretnél, akkor beszélhetsz erről az édesapáddal, de ne aggódj amiatt, hogy valamit elrontasz.

Üdv:

Dr. Szimuly Bernadett Dr. Szimuly Bernadett

Hasonló kérdések

Cikkek a témában

Rizikókalkulátor