Szüzesség elvesztése

2014.03.08.
Kedves szakértő...A barátnőmmel elhatároztuk, hogy lefekszünk egymással. A helyzet az, hogy ő szűz én nem. Az első alkalommal amikor próbáltuk nem tudtam neki behelyezni a péniszem...Mikor ujjal próbáltam, csak egy fért be. Aztán köv. alkalommal amikor próbáltuk, csak pár mm-erig jutottam mert nagyon fájt neki... Nekem már többször volt aktusom előtte, de idáig nem volt gond. Most viszont nem tudom szinte behelyezni a péniszem a hüvelyébe. Sőt az a helyzet, hogy bizonyos próbálkozás után már lelankad a péniszem, mivel annyira bestresszelek :/ Valami megoldás, tanács? Hogy álljunk neki a dolognak. Mit csinálunk rosszul? :/ Előre is köszönöm!

Szakértőnk válasza a Szüzesség elvesztése kérdésre

Kedves Levélíró!

A probléma forrása az lehet, hogy a barátnőd nem tud ellazulni teljesen, valószínűleg fél az aktustól (talán nem is tudatosan). Emiatt a hüvely körüli izmok görcsösen összehúzódnak, a behatolás ezzel lehetetlenné válik, illetve fájdalon jelentkezik.

Szerintem egyelőre nem kellene erőltetni az aktust, próbáljatok egymásnak másképpen örömet szerezni. Legyetek türelmesek, idővel megoldódik a probléma.

Üdv:

Dr. Szimuly Bernadett Dr. Szimuly Bernadett

Hasonló kérdések

Cikkek a témában

Rizikókalkulátor