Kondom fetish?

2013.02.25.
Kedves Olvasó!
Előre is elnézést a kérdésért, egy perverz és lehet sokaknak undorító dologról kérdeznék. Meleg vagyok, és igen élénk fantáziám van.
Az utóbbi időben egyre több olyan videót láttam a neten, amiben használt óvszert talál az illető, majd úgy dönt, hogy felhúzza a már használt óvszert a saját péniszére, és így maszturbál.
A kérdés: Igaz-e, hogy a HIV, és a nemi betegségek csak úgy mint a sperma is bizonyos idő után már nem életképes az ondóban, és így nem igazán tud terjedni?
Tehát pl ha valaki talál egy ilyen használt óvszert, akkor tud-e valamilyen betegséget elkapni ezáltal?
Én nem próbáltam még másik ember által használt óvszerrel, csak úgy, hogy óvszerbe maszturbáltam, és eltettem legközelebbi alkalomra a már egyszer "megtöltött" óvszert, mert felizgatott ez a dolog. Következő alkalommal visszahúztam a kondomot és belevertem, majd megint eltettem pár napra, és így tovább... Lehet-e valamilyen káros hatása?
Köszönöm válaszát.

Szakértőnk válasza a Kondom fetish? kérdésre

Kedves Levélíró!

Az igazta megvallva nincsen arról információm, hogy meddig lehet életképes a HIV az óvszerben levő ondóban (természetesen nem csak ettől, egyéb nemi úton terjedő kórokozóktól is kell tartani, ha ilyen terveid vannak!). Én semmiképpen sem ajánlanám, hogy más ondóját ilyen célra használd. A saját ondótól nem lesz bajod, de azért nem célszerű tartogatni.

Üdv:

Dr. Szimuly Bernadett Dr. Szimuly Bernadett

Hasonló kérdések

Cikkek a témában

Rizikókalkulátor