Hamar elmegyek

2013.02.24.
Tisztelt Doktornő!
18 éves fiú vagyok, lassan egy éve járok a barátnőmmel és nagyon szeretjük egymást. Már régóta okozunk egymásnak örömet (orálisan), de a szex egészen mostanáig elhúzódott, mert ugyan vágytunk rá mind a ketten, de a barátnőmnek és nekem is ez volt az első, és eléggé félt tőle. A problémám pedig, hogy úgy látszik eléggé rástresszeztem a dologra (3 hónapos korunkban már tervezgettük, azóta eltelt több mint 8 hónap mire megtörtént. A barátnőm mindig kijelölt egy időpontot, hogy mondjuk, várjunk addig, amíg túl lesz ezen vagy azon a vizsgáján, vagy valami ilyesmi, ami alatt mindig nagyon akarta, de amikor eljött a megbeszélt időpont mindig megijedt, és tovább halasztotta), ennek az lett a következmény, hogy már nagyon akartam, hisz folyamatosan életben volt tartva a vágy bennem hónapokon keresztül.
Amikor először próbáltuk nem állt fel, eléggé megijedtem, mert még sose volt ilyen, de meg tudtuk beszélni a dolgot. Másodszorra viszont, nagyon hamar elmentem (még be se tolta), harmadszorra, eleinte nem állt fel, de a barátnőm, nagyon jól kezelte a szituációt, megnyugtatott, és végül is ezt a problémát leküzdöttük, de most is nagyon hamar elmentem, bár már voltam benne körülbelül egy percet.
Ez azért furcsa, mert a pettingek alatt sose volt az idővel gond, akár húsz percig is vagy még tovább is bírtam, és tudtam kontrollálni is.
Köszönöm a segítségét.

Szakértőnk válasza a Hamar elmegyek kérdésre

Kedves Levélíró!

Ez a korábbiakhoz képest azért egy egészen más, új szituáció. Másfajta ingerek érnek, és nyilván aggódsz is a "teljesítményed" miatt. Nem kell aggódnod, ez a probléma idővel meg fog oldódni.

Üdv:

Dr. Szimuly Bernadett Dr. Szimuly Bernadett

Hasonló kérdések

Cikkek a témában

Rizikókalkulátor