Orális maszturbáció - hátfájás

2012.10.11.
Tisztelt Doktornő!
Évek óta rendszeresen orálisan, péniszem a számba véve végzek önkielégítést. Van időszak amikor minden nap akár többször is a számmal elégítem ki magam. Ezzel nem is lenne semmi gond, mert én így szeretem, nekem ez így jó. :) Gondolom nem ártok ezzel magamnak, még akkor sem ha a spermámat lenyelem. :)
Ami viszont aggaszt, hogy már nem vagyok olyan hajlékony, mint régen, ugyanis volt egy hosszabb kihagyás, és mostanában nehezen megy, és így is csak a péniszem végét tudom bekapni. Régen majdnem teljesen betudtam, különösebb erőlködés nélkül. Most meg alig megy sajnos.
A kérdésem az volna, hogy a gerincemnek nem ártok azzal, ha erősen kell odahúznom magam? Néha szokott fájni is a hátam a művelet után. Esetleg milyen hát nyújtási módszert tud ajánlani, hogy jobban elérjem a péniszem? Leszokni nem szeretnék erről, ugyanis csodás orgazmusaim vannak így.
Válaszát előre is köszönöm!

Szakértőnk válasza a Orális maszturbáció - hátfájás kérdésre

Kedves Levélíró!

Nem mindennapi a kérdésed, de gondolom, érdemes lenne a hátizmaidat erősíteni, és aztán nyújtani. Erősítésre remekül megfelel például az úszás, vagy konditeremben, súlyokkal végezhető gyakorlatok. A neten rákeresve rengeteg féla nyújtó gyakoralt(sor) közül választhatsz. A rendszeresség nagyon fontos, egy-két alkalomtól azért ne várj csodát.

Üdv:

Dr. Szimuly Bernadett Dr. Szimuly Bernadett

Hasonló kérdések

Cikkek a témában

Rizikókalkulátor