Ettől lehet terhes?

2012.07.02.
Kedves válaszoló !
A barátnőm 15 éves és már 9 napja késik a menstruációja. Mindketten szüzek vagyunk még, tehát nem feküdtünk le egymással, viszont száraz sex már volt pár alkalommal, de azt is úgy csináltuk hogy mindkettőnkön volt ruha ( valamilyen pizsama nadrág + a barátnőmön bugyi is ). A péniszemmel izgattam a csiklóját, meg a kezemmel bugyin keresztül, de volt hogy a bugyijába is benyúltam de előtte kezet mostam. ( a hüvelyéhez csak is a nadrágján keresztül nyúltam akkor is csak simogattam, amúgy meg legtöbbször a csiklóját izgattam)
Tehát a probléma. Éreztem hogy a lábam a nadrágon belül előváladékos, de úgy gondoltam hogy ha így csináljuk a fent említett módban a száraz sex-et nem lehet baj. Mikor ejakuláltam akkor természetesen abba hagytuk és nadrágot cseréltem ( tiszta nadrág ), majd kezet mostam, viszont a péniszemet nem mostam meg. Mikor mindennel végeztem vissza feküdtem mellé. Így többször is szorosan összeölelkeztünk, de a következő száraz sex között legalább 1,5 óra telt el, tehát úgy gondolom ennyi idő alatt megszárad a sperma. Tudom lehet hogy csak túl reagáljuk a dolgot, de így lehet probléma, ha pl a még spermás péniszemtől átnedvesedett a nadrágom és úgy ölelkeztünk elég szorosan majd száraz sexeltünk és1,5 óra múlva megint száraz sexeltünk? Sőt még egy pici "foltot" is felfedeztünk a nadrágján a vaginája környékén, feltételezem ejakulátum vagy előváladék csepp volt, gondolom ez nem okozhat gondot, mivel nem érintkezett konkrétan a hüvelyével, mivel nem panaszkodott hogy érezne valami ragadósat, hideget, meleget.
A következő száraz sex az másnap reggel volt mikor is a már "elhasznált" nadrágot vettem fel mivel nem volt tiszta, de gondolom akkora már a sperma elhalt a nadrágon így az nem volt "veszélyes"
Tudom elég abszurd a kérdés, de félünk mivel nem jött meg neki már 9 napja. Eddig 3 szor volt neki hogy késett de akkor sem ennyit. A menstruáció késésének oka lehet a stressz vagy a nagy meleg vagy esetleg hogy még nem állt be rendesen a menstuációja? 10 éves kora óta menstruál.
A másik kérdésem pedig hogy az esetleg kézre kerülő sperma vagy előváladék okozhat terhességet a bugyin keresztüli izgatás során? Már nem tudom mit gondoljak mert annyi mindent olvasok és hallok erről. Bár én mindig figyeltem, hogy ne legyen olyan a kezem, mert nem nyúltam a nadrágomba a péniszemhez, csak kívülről igazítottam, de úgy esetleg rákerülhetett hogy picit átnedvesedett és nem vettem észre. ( de véletlen is rákerülhetett esetleg ) Tudom a sex még nem való nekünk ha ilyen miatt félünk, nem is tervezzük, de most erre a probléma szeretnék megoldást kérni. Köszönöm szépen a választ. :)
ui.: amíg vele voltam egész végig erekcióm volt szóval előváladék az volt elég.

Szakértőnk válasza a Ettől lehet terhes? kérdésre

Kedves Levélíró!

Nyugalom! A leírtak teljesen rendben vannak, ettől nem esett teherbe a barátnőd.

Üdv:

Dr. Szimuly Bernadett Dr. Szimuly Bernadett

Hasonló kérdések

Cikkek a témában

Rizikókalkulátor