Lehetséges-e?

2012.01.08.
Tiszteletem!
A barátnőmmel körülbelül 2 hetente találkozok(távkapcsolat,ami igen jól müködik) és egy egy találkozás alkalmával, egy nap alatt akár 4szer is szexelünk(nem az a kérdés, hogy ez normális e vagy nem, mert mi élvezzük és kész:D), háromnegyed éve élünk szexuális életet, és nem tudom hogy ezt mondhatom e rendszeresnek. Védekezünk óvszerrel, és még időben meg is szakítom, mert volt rá példa hogy kilyukadt az óvszer, és mehettünk nőgyógyászatra feliratni a sürgösségit. Minden aktus után kimentem a fürdöbe és lemostam a péniszemről a spermát, és kb fél órával késöbb szexeltünk újra, és előjáték alatt a makkomat bedugtam neki. Megmostam oké, de igy azért ugye nincs nagy esély a terhességre, igen felkészültnek érzem magam, de ebben kell valaki aki megerősit...A másik kérdésem hogy kipróbáltuk az anális szexet, és a barátnöm is meg énis igen élveztük, mert kellöképpen bizik bennem, és eltudott lazulni...És anális szex közbe még mielött elélveztem volna, véletlenül a punciába is bedugtam de nem teljesen. Ebben is csak egy megerösitésre van szükségem, hogy kicsi a terhesség esélye. Amugy az óvszert szex elött és után is ellenörzöm, hogy nem-e lyukas. Szerintem jobban aggódok mint a barátnőm. Elöre is köszönöm. B.L.

Szakértőnk válasza a Lehetséges-e? kérdésre

Kedves Levélíró!

Először az első kérdésedre válaszolva: Nagyon kicsi a terhesség esélye, de nem nulla. Ennek az az oka, hogy az előváldék is tartalmazhat spermiumokat, ezek pedig létrehozhatnak terhességet is. Vagyis behatolás ne történjen óvszer nélkül egy esetben se, ha biztosra akartok menni.

Gondolom, anális szex közben is használtok óvszert, erre higiéniai okokból mindenképpen szükség van, hiszen a vastagbélben található baktériumok kellemetlen tüneteket okozhatnak nálad is és a barátnődnél is (nála főleg). Tehát anális szex közben ne hatolj be a hüvelybe (óvszerrel se, anélkül se), mert fertőzés lehet a vége. Egyébként az előző bekezdésben leírtak az irányadók ebben a helyzetben is.

Üdv:

Dr. Szimuly Bernadett Dr. Szimuly Bernadett

Hasonló kérdések

Cikkek a témában

Rizikókalkulátor