Nem reg volt a baratnommel az elso alkalom

2012.01.05.
Nem reg volt a baratnommel az elso alkalom, nagyon nehezkes volt mivel o 19 en 17 es mindketten meg szuzek voltunk. elkeztunk szepen levetkezni addig rendben is volt minden, aztan mikor oda kerul a sor felhejeztem az ovszert es megprobaltam behatolni nagyon nehezen ment mivel nallam gondok leptek fel es elvesztettem a merevseget aztam mikor ismet alkalmas volt ra hogy behatoljak akkor meg nem tudom hogy mi volt a gond de annyira nagyon fajt neki hogy azt nem tudom elmondani aztan mikor sikerult behatoljak 6 7 mozdulat itan elmentem es ezt nem ertem mivel maszturbaciot mikor vegzek akkor van ugy hogy 10 15 percig is kell csinaljam XD. Ezert gondoltam megkerdezek egy szakembet hogy ennek mi lehet az oka ? Ha a masodik alkalommal is fellep valami hasonlo problema arrol is irni fogok es remelem kielegito valaszt kapok. Meg annyit igy utoiratkent hogy neki nem volt orgazmusa miel nagyon rovid volt az aktus. es hogy meik az a poz ameik az o szamara a leg elvezetesebb lehet?Koszonom elore is valaszat.

Szakértőnk válasza a Nem reg volt a baratnommel az elso alkalom kérdésre

Kedves Levélíró!

Amiket leírtál, az mind teljesen természetes, hiszen ez volt az első alkalom mindkettőtöknek. Mivel nincsen tapasztalatotok, szinte törvényszerű, hogy nem volt minden tökéletes, de idővel belejöttök.

Te is ideges voltál biztosan, ennek tudható be az erekciós zavar az óvszer felhelyezése közben/után. Ő is valószínűleg szorongott, a fájdalom pedig ebből fakadt. Ugyanis mivel nem tudta magát elengedni, a hüvely körüli izomzat görcsösen, védekezően összehúzódott, vagyis megakadályozta a behatolást. A korai magömlés is a stressz következménye. Mivel a párodnak fájt a behatolás, természetes, hogy nem volt orgazmusa, emiatt nem kell magad hibáztatnod.

A következőkben figyeljtetek oda arra, hogy az előjáték kellőképpen hosszú és izgató legyen a párod számára. A behatolásra csak akkor kerlüjön sor, ha erre késznek érzi magát és legyél nagyon türelmes és gyengéd. Amint nem szorongsz majd az együttlét miatt, valószínűleg nőni fog a magömlésig eltelt idő is és a barátnőd számára is egyre élvezetsebb lesz az együttlét.

Üdv:

Dr. Szimuly Bernadett Dr. Szimuly Bernadett

Hasonló kérdések

Cikkek a témában

Rizikókalkulátor