Ugye nem gáz hogy ennyi idősen és 7 hónap járás után gumit használunk?

2011.11.04.
Kedves doktornő!
7 hónapja járunk barátnőmmel akivel imádjuk egymást,én most leszek 21 éves ő januárban lesz 22,nyáron történt meg az első szex előtte mindketten még szüzek voltunk,ő egy nagyon édes pici lány én elég magas és vékony srác vagyok mások szerint sincs gond velem szal nem a külsőnk miatt történt meg kicsit később mint másoknál csak eddig nem úgy alakultak bnőmnek se meg nekem se,védekezni mindig szoktunk mégpedig óvszerrel amire 1-2 haver akikkel ilyeneket is megbeszélünk van mikor mondják hogy "és nem akarunk fogamzásgátlóra váltani ennyi idő után meg hogy ennyi idősen már simán szedhetne barátnőm...stb"és mi úgy vagyunk vele hogy nagyon jó gumival is plusz ennek semmi mellékhatása így egészségesebb meg heti 1x2x szexelünk így jobb ez így nekünk.Szépen mindig veszünk általában együtt 1-2 doboz Durex-et hogy legyen nálunk is meg bnőméknél is ha kell és ennyi.
A másik meg hogy ha barátnőméknél csináljuk akkor úgy van hogy mivel 2 szoba van hogy az egyikben van 2 kisebb ágy a nagyobb szobában meg van egy kanapé ami általában kivan nyitva és megágyazva meg minden,kényelmesebb is,ha fázunk kicsit egyből betudunk takarózni így inkább ott szoktunk ellenni ameddig és ahogyan jólesik nekünk.Kicsi bnőmék lakása de gyakrabban van mikor senki nincs otthon így szabad a terep csak volt 1x2x hogy mikor már eléggé bennevoltunk az akcióban pont akkor jött haza valaki így eléggé összerezzentünk azt gyors betakaróztunk ha épp nem voltunk,ajtót ilyenkor mindig becsukjuk de kulcs nincs hozzá így zárni nem lehet sajnos,ilyen esetben mit érdemes csinálni hogy ne legyen belőle cikis helyzet?
Balázs és Orsi

Szakértőnk válasza a Ugye nem gáz hogy ennyi idősen és 7 hónap járás után gumit használunk? kérdésre

Kedves Orsi és Balázs!

Ha nektek megfelel a fogamzásgátlásnak ez a formája, akkor semmi gond nincs evvel. Sokszor a stabil párkapcsolatban élő párok úgy érzik, hogy a fogamzásgátló tabletta egyszerűbb megoldás, vagy esetleg zavarja őket az óvszer, vagy intimebbnek érzik az együttlétet nélküle. Ebben az esetben javasolható a fogamzásgátló, de ha nektek nem okoz gondot a kondom, akkor természetesen nincs ezzel baj.

A második problémára sajnos nem tudok jó megoldást. Legyetek olyankor együtt, amikor biztosak vagytok abban, hogy nem fog senki sem zavarni (vagy éjszaka pl.), így elkerülhetők a kínos szituációk. Természetesen ha magatokra csukjátok az ajtót, akkor valószínűleg sejti a család, hogy éppen mivel vagytok elfoglalva, de nyilván azért feszélyez titeket (is) a szituáció. Ilyen helyzetben lehetséges, hogy nem tudtok egészen egymásra figyelni, nem tudjátok elengedni magatokat.

Üdv:

Dr. Szimuly Bernadett Dr. Szimuly Bernadett

Hasonló kérdések

Cikkek a témában

Rizikókalkulátor