Mit tudnék tenni ezügyben ?

2011.10.02.
17 éves fiú vagyok,és az a gond, hogy a pénisz méretem erekció közben csak 14.5 cm és 4 cm vastag. Nem rég összejöttem egy lánnyal,aki 20 éves , és nem merek vele lefeküdni,mert kb. 2-3 percnél tovább nem bírom. Mit lehetne tenni ezügyben,hogy tovább is bírjam, és egyáltalán elég ez a méret ?

Szakértőnk válasza a Mit tudnék tenni ezügyben ? kérdésre

Kedves Levélíró!

Nem kell nyugtalankodnod, a méreteddel semmi gond nincsen. Természetes, hogy aggódsz az első szexuális aktus miatt. Az az igazság, hogy az első alkalom sokszor nem egészen úgy sikerül, ahogy az ember elképzeli-de attól még emlékezetes marad. A barátnőd isbiztosan tisztában van ezzel, ha esetleg nem lesz tökéletes a együttlét, akkor is megérti a helyzetet.

A korai magömlés elkerülésére érdemes lenne odafigyelned arra, hogy önkielégítés során semmiképp se siess. A 2-3 percet ki kellene tolni 5-10 perc aktív ingerlésre. Ezt úgy tudod elérni, hogy amikor érzed, hogy nemsokára bekövetkezik a magömlés, akkor tartasz egy kis szünetet. Amint kissé lecsökkent az izgalmi állapotod, folytathatod az ingerlést. Tehát a cél: a szünetek nélkül vett időtartam legyen 5-10 perc. Ugyanezt a módszert természetesen együttlét alatt is lehet alkalmazni, ha szükséges. Egy idő után a tested átláll és megszűnnek a korai magömlések. Csak legyél türelmes.

Üdv:

Dr. Szimuly Bernadett Dr. Szimuly Bernadett

Hasonló kérdések

Cikkek a témában

Rizikókalkulátor