Receptek, tej

#Receptek #tej

15 db cikk a témában

Aranygaluska laktózérzékenyeknek
#aranygaluska
2024.03.07.

Aranygaluska laktózérzékenyeknek

Azt hitted, az aranygaluska elkészítése nehéz hadművelet? Hát nem! Egyszerű és remek vendégváró édesség, mert amíg kel a tészta, addig rengeteg időd van mást elintézni. Fogyaszthatják laktózérzékeny, hízni vágyó és hasnyálmirigy problémákkal küzdők is!

Karácsonyi grillázs csontritkulásosoknak
#karácsony
2023.12.22.

Karácsonyi grillázs csontritkulásosoknak

A karácsony ízeihez egyértelműen hozzátartozik a karamell és a dió, így a grillázs is! Készítsd el, és kínáld bátran csontritkulásos, lisztérzékeny, tojásra allergiás és hízni vágyó vendégeidnek!

Narancsos forró csoki lisztérzékenyeknek
#recept
2023.02.17.

Narancsos forró csoki lisztérzékenyeknek

Téli napokon nincs is jobb egy bögre frissen gőzölgő forró csokinál, legyen szó reggeli ébredezésről, délutáni baráti összejövetelről, vagy meghitt esti pihenésről - különösen, ha megbolondítod egy kis naranccsal is! Kínáld lisztérzékeny barátaidat bátran.

#csoki
2021.08.24.

Csokipuding házilag laktózérzékenyeknek

Édességgel szeretnéd meglepni kedvesed, de elfogyott otthon a pudingpor? Ne pánikolj! Készítsd el alábbi receptünk alapján házilag a csokipudingot, melyet akár laktózérzékenyek, lisztérzékenyek, hízni vágyók és hasnyálmirigy problémákkal küzdők is fogyaszthatnak!

#só
2015.08.12.

Sós perec lisztérzékenyeknek

Sós perecet árulnak minden büfében, minden vidámparkban és minden strandon. Gyorsan oltja az éhséget, könnyű elkészíteni, sokáig eláll és olcsó nassolnivaló. Kell ennél több indok, hogy otthon is elkészítsd? Ha alábbi receptünk alapján készíted el, akkor lisztérzékenyek is fogyaszthatják a pereced.

#intelligens
2014.03.31.

Intelligens krémes csontritkulásosoknak

Miért is intelligens ez a krémes? Talán már kevés hozzávalóval gyorsan és egyszerűen el lehet készíteni, esetleg mert csontritkulásosok, lisztérzékenyek, epebetegek, gyomorfekélyesek és hízni vágyók is fogyaszthatják? Készítsd el és döntsd el te magad!

#csokoládé
2014.02.19.

Forró csoki a teltebb alakért

Tél van, na de a hangulatod is békét és meghittséget tükröz? Ha nem, akkor készíts forrócsokit receptünk alapján, nyiss ki egy könyvet és pihenj! Lisztérzékenyek és a teltebb idomokra vágyók is igyák!

#alma
2012.11.27.

Almás lepény lisztérzékenyeknek

A piacon már kaphatók a finomabbnál finomabb almák. Igazi őszi finomságy ez az almás lepány. A receptet úgy állítottuk össze, hogy lisztérzékenyek is fogyasztani tudják, így senki sem marad ki a jóból. Egy pohár tejjel isteni nassolnivaló.

#lecsó
2010.08.14.

Lecsós palacsinta

A "palacsinta" szó hallatán mindenkinek összefut a nyál a szájában, és valami kellemes nassolásra és desszertre gondol. Mostani receptünkben egy tuti tippet adunk arra, hogy a palacsinta előételnek is kiváló. Lisztérzékenyek is bátran fogyaszthatják, mert rájuk is gondoltunk!

#recept
2010.03.31.

Joghurttorta - liszt és tojás nélkül

Ezt a könnyen és gyorsan elkészíthető desszertet lisztérzékeny locsolóid is bátran fogyaszthatják! Lisztérzékenyeknek, keringési problémákkal küzdőknek, epe-és gyomorbetegeknek és hízni vágyóknak ajánljuk.

#sárga túró
2009.04.11.

Sárga túró

Egy nagyon finom húsvéti étel, amit csak az ország keleti részén ismernek. Sonkával és kaláccsal kell enni, isteni finom. Vannak helyek, ahol a Húsvét elképzelhetetlen enélkül.