Receptek

#Receptek

434 db cikk a témában

#recept
2013.04.01.

Pozsonyi kocka lisztérzékenyeknek

Ismét az édességé a főszerep! Lisztérzékenyeknek is ajánljuk a receptet nem csak kóstolásra, hanem bátor fogyasztásra is.

#recept
2013.03.31.

Sonkás-paradicsomos rizottó

Lisztérzékenyek figyelmébe ajánlható ételkülönlegesség: a sonkás-paradicsomos rizottó. Némi segítség lehet, hogy elkelhet, de pár ismerős, barát vagy rokon bizton segít - és nem csak az elfogyasztásában.

#recept
2013.03.29.

Túró kocka lisztérzékenyeknek

Itt az idő, hogy kipróbáld, milyen is a szakácstudományod, és megpróbálkozz ezzel a recepttel, amit csak ajánlani tudunk! Kínáld lisztérzékeny barátaidat is!

#tortilla
2013.03.26.

Spanyol tortilla liszt-és laktózérzékenyeknek

A spanyol konyha egy igazán remek gyöngyszeme: a tortilla. Most ezzel az ételkülönlegességgel kívánunk kedveskedni mindenkinek, és azoknak is, akik lisztérzékenységben vagy laktózérzékenységben szenvednek. Irány a konyha, ragadj kést, fakanat és serpenyőt!

#somlói galuska
2013.03.21.

Hogyan készítsünk somlói galuskát lisztérzékenyeknek?

Kétfajta ember létezik a kulináris világ szerint: aki szereti a somlói galuskát, és aki nem. A receptünk most mindazoknak szól, akik szeretik, vagy szeretnék kipróbálni, lisztérzékenységben szenvedők mellett is.

#madártej
2013.03.14.

Madártej epebetegeknek

A madártej széles körben ismert és elterjedt desszert hazánkban. Kis konyhai jártasság szükséges az elkészítéséhez. Ajánljuk lisztérzékenyeknek, epebetegeknek, gyomorfekélyeseknek, csontritkulásban szedvedőknek és hízni vágyóknak is.

#diéta
2013.03.10.

Diétás túrógombóc cukorbetegeknek

Mindenki evett már túrógombócot, és nem is lehet ismerni olyat, aki ne szeretné. Van aki simán, van aki különlegesen szereti, de a végeredmény mindig ugyanaz: Az utolsó darabig elfogy. Készítsd el Te is! Cukorbetegek is bátran fogyaszthatják.

#pogácsa
2013.01.11.

Sajtos pogácsa lisztérzékenyeknek

Aki lisztérzékeny vagy allergiás, annak sajnos figyelnie kell, hogy egy buliban, összejövetelen milyen ropogtatni valókat eszik. Ezzel az egyszerűen elkészíthető rágcsával kedveskedhetünk azoknak, akik nem esznek liszttel készült ételeket.

#tortilla
2012.12.03.

Tortilla lisztérzékenyeknek

A tortillában nemcsak az a jó, hogy a tésztáját pofonegyszerű elkészíteni, hanem az is, hogy rengetegféleképpen variálhatod a töltelékét, akár magában, egy kis zöldséggel is eheted. Őszi kerti partikra, téli nassolnivalóknak kiváló kenyérpótló. Ha lisztérzékeny vagy, vagy olyan vendégeket vársz, akik nem ehetnek glutén tartalmú ételeket, kedveskedj nekik ezzel a nassolnivalóval.

#recept
2012.11.29.

Avokádókrém lisztérzékenyeknek

Az avokádókrém nemcsak pirítóson isteni, hanem tortillára, nachosra vagy akár sós kekszre is kenhetjük. Vegetáriánusok, lisztérzékenyek, és tulajdonképpen mindenki fogyaszthatja. Gyorsan elkészíthető, és egy könnyed családi mozihoz vagy grillpartihoz kiváló étel.

#alma
2012.11.27.

Almás lepény lisztérzékenyeknek

A piacon már kaphatók a finomabbnál finomabb almák. Igazi őszi finomságy ez az almás lepány. A receptet úgy állítottuk össze, hogy lisztérzékenyek is fogyasztani tudják, így senki sem marad ki a jóból. Egy pohár tejjel isteni nassolnivaló.