2014.01.04.
0 perces olvasási idő
Gyorsan elkészíthető, egészséges és friss étel? Létezik ilyen! Készítsd el alábbi receptünk alapján a halsalátát, amit lisztérzékenyeknek és cukorbetegeknek egyaránt ajánlunk.
Hozzávalók:
- tengeri halfilé
- friss zöldségek
- öntet (joghurt / tejföl + majonéz)
Elkészítés:
A tengeri halfilét mikróban pár perc alatt megpároljuk, villával darabokra törjük. Ha netán szálka lenne benne, kiszedjük.
Friss zöldségeket aprítunk: uborkát, paradicsomot, salátát, lilahagymát, póréhagymát, cukkínit, és hozzá keverjük egy nagy tálban a halhoz. Végül ráöntjük az öntetet, ami lehet majonéz és tejföl fele-fele arányban, vagy ízesített joghurt, esetleg készen kapható öntetek (pl. fokhagymás). Pár órára hűtőszekrénybe tesszük.
Nehézség: könnyű
Jó étvágyat!