Receptek, cukorbetegség

#Receptek #cukorbetegség

13 db cikk a témában

#menta
2021.01.19.

Mentás-halas lasagne cukorbetegeknek

Ha szereted a lasagnet és a különleges ízkombinációkat, akkor ez a recept tetszeni fog. Miért ne készíthetnéd el kedvenc ételedet hallal és mentával? Alábbi receptünket nem csak az ínyenceknek, hanem cukorbetegeknek és vashiányosoknak is ajánljuk.

#sonka
2019.01.24.

Prágai sonkatekercs cukorbetegeknek

Vendégeid érkeznek és elegánsan előétellel szeretnéd őket kínálni? Íme, egy gyorsan elkészíthető, finom és mutatós előétel, a prágai sonkatekercs. Fogyaszthatják cukor-vese- és epebetegek, keringési problémások és csontritkulásosok.

#káposzta
2014.02.24.

Káposztaleves cukorbetegeknek

A káposztában rengeteg a B- és a C-vitamin. Készítsük el a káposztalevest, és őrizzük meg családunk egészségét! Fogyaszthatják cukorbetegek, liszt- és laktózérzékenyek, allergiások, gyomorfekélyesek, keringési- és májproblémákkal küzdők is.

#hal
2014.01.04.

Halsaláta cukorbetegeknek

Gyorsan elkészíthető, egészséges és friss étel? Létezik ilyen! Készítsd el alábbi receptünk alapján a halsalátát, amit lisztérzékenyeknek és cukorbetegeknek egyaránt ajánlunk.

#fűszeres paradicsomleves
2013.06.25.

Fűszeres paradicsomleves cukorbetegeknek

Egyik legelterjedtebb és legegészségesebb zöldségünket, a paradicsomot számtalan formában lehet elkészíteni. Cikkünkben azt mutatjuk be, hogy hogyan tudod könnyedén összeütni egy kellemes, fűszeres leves formájában. Fakanalat a kézbe!

#recept
2010.08.22.

Firenzei hal cukorbetegeknek

A halból készült ételek mindig is egészségesek. De nem mindegy, hogy hogyan készítük el őket. Mostani receptünket cukorbetegeknek és vashiányosoknak is ajánljuk!

#csirke
2010.08.20.

Csirkegulyás cukorbetegeknek

Kicsit kedvezünk most azoknak, akik kedvelik a magyarosabb ízeket. De természetesen a csirkegulyás esetében sem feledkeztünk meg azokról, akik cukorbetegségben szenvednek, mert az alábbi ínycsiklandozó finomságot ők is bátran fogyaszthatják!

#makaróni
2010.07.25.

Makaróni olaszos módon cukorbetegeknek és gomorfekélyeseknek

Saluto da Italia - avagy Üdvözlet Olaszországból! Ha olasz ételekről van szó, akkor a tészta és a paradicsom elengedhetetlen kelléke a főztünknek. Ezúttal sem lesz ez másképp! Fogyaszthatják cukorbetegek és gyomorfekélyben szenvedők is.