Mozgás, kirándulás

#Mozgás #kirándulás

8 db cikk a témában

Edzés és hobbi: hogyan végezheted egyszerre?
#hobbi
2023.05.18.

Edzés és hobbi: hogyan végezheted egyszerre?

Mi lehetne jobb kedvcsináló az erősítő gyakorlatokhoz, mint ha egy olyan cselekvéssel párosítod őket, amit szeretsz? Íme, néhány ötlet, hogy hogyan tudnál mozogni olyan szabadidős tevékenység alatt, amikbe – reméljük - a te hobbid is beletartozik.

Eddz a kutyáddal
#kutya
2023.03.09.

Eddz a kutyáddal

Az ember legjobb barátja sokszor harcol az ember legnagyobb ellenségével - az elhízással. Mint az embereknél, az elhízás a kutyáknál is veszélyes lehet az egészségre, és mozgáskoordinációs, illetve szívproblémákat okozhat.

#sport
2021.07.12.

Sportolj nyáron is!

Július, augusztus hónapokban is sportoljunk, élvezzük a testedzéses szórakozást, akár az úszást kint a természetben vagy a strandon, akár a kirándulást a hegyekben, árnyékos utakon, vagy esténként a táncolást.

#nátha
2020.11.14.

A nátha eddigi legjobb ellenszere

Többen átestek már rajta, de sokan még csak most küzdenek az idei szezon első megfázásával. Szinte törvényszerű, hogy az ősz minden évben náthával kezdődjön. Vajon létezik biztos módszer a megelőzésre?

#hó
2020.01.13.

Hóra fel!

A hideg időjárás is rengeteg mókával járhat, akár valami szabadtéri dolgot csinálsz, akár csak egy könyvet olvasol otthon egy pokrócba bugyolálva magad. De van néhány dolog, amire fel kell készülnöd!

#életmód
2019.12.27.

Sportolj a téli szünetben is!

Vége a karácsonyi lakomáknak, és szembesültél az eredményével? Hogy könnyen leadhasd a felszedett kilókat, sportolj a téli szünetben is!

#nyár
2015.05.22.

Tartsd magad fitten!

Egy felmérés kimutatta, hogy azok a fiatalok, akik fitten tartják magukat, magasabb IQ-val rendelkeznek, emellett egészségesebbek és vonzóbbak.

#sport
2012.08.04.

Rebeka kipróbálja: egy hét két keréken

Nyáron rengeteg ember pattan biciklire, és nemcsak azért, mert úgy gondolják, hogy ez remek testmozgás, ráadásul kinek lenne kedve a buszon ülni, amikor két keréken pillanatok alatt ott tudunk lenni bárhol? A következő héten Rebeka nem máshová indul, mint a Balatonhoz, a szépen kiépített bicikliutakon fogja megtenni kedvenc járgányával a körülbelül 350 kilométert, élményeiról a Rebeka Kipróbálta blogban számol be.