Ezt látnod kell, suli

#Ezt látnod kell #suli

6 db cikk a témában

4 filléres DIY ötlet a sulikezdéshez
#DIY
2022.09.03.

4 filléres DIY ötlet a sulikezdéshez

Itt a tanévkezdés, szóval éppen időben vagyunk, hogy elkészítsünk néhány tanulást könnyítő felszerelést saját kezűleg. 4 elképesztően egyszerű és mutatós tippünk van számodra!

#illemszabályok
2021.11.14.

Ki köszön először: a nő, a férfi, a tanár vagy az idős ember?

Mivel társadalomban élünk, mindannyiunknak ismernie kell néhány illemszabályt, melyek gyakorlásával egymás iránti tiszteletünket fejezzük ki. A köszönés a tisztelet kifejezésének egyik legalapvetőbb formája, a kapcsolatkialakítás első lépése.

#zaklatás
2018.02.10.

Megrázó film az iskolai zaklatásról

Cikizés, kiközösítés, rosszindulatú pletykálás, veréssel fenyegetés, verbális agresszió - egyre gyakoribb, mindennapossá váló jelenségek az iskolai közösségekben.

#hologram
2015.08.06.

Elképesztő trükk: így tudsz 3D hologramot kreálni a mobiloddal

Az okostelefonokból kihozható lehetőségek száma úgy tűnik, hogy kifogyhatatlan. Most egy olyan trükköt próbálhatsz ki, amely igazán látványos. Oké, nyári szünet van, de ez a kis barkácsolás felér egy kémiai kísérlettel. Viszont garantáltan menő lesz a végeredmény!

#emberség
2015.04.01.

Add tovább a jót: megható videó az emberségességről

Jártál már úgy, hogy suliból hazafelé segítettél egy embernek valami apróságban? Leszállni a buszról babakocsival, felsegíteni az emeletre a nehéz szatyrot vagy visszaadni az elejtett iratokat... Ugye, milyen jó érzés?

#videó
2015.03.03.

Ilyen lenne a világ szakmunkások nélkül... - Videó

Manapság egyre kevesebb diák választja a szakiskolákat a továbbtanulás során. Helyettük a népszerű, elismert és jobb megélhetéssel kecsegtető szakok és iskolák állnak a lista élén. Így sajnos számos tehetséges fiatal kerül olyan pályára, ahol nem tudja kibontakoztatni a tehetségét.