Ezt látnod kell, sport

#Ezt látnod kell #sport

5 db cikk a témában

Trekking télen – hogyan öltözzek? Útmutató
#trekking
2023.11.21.

Trekking télen – hogyan öltözzek? Útmutató

Festői kilátás, friss levegő, kikapcsolódás távol a városi nyüzsgéstől és a mindennapi gondoktól – a hegyi trekking mindig jó ötlet, de a csúcsok meghódítása télen komoly kihívás. Hogyan készüljünk rá? Mit érdemes tudni a téli túrázásról? (x)

5 hobbi, amivel megcsillogtathatod a kreativitásod!
#hobbi
2023.04.21.

5 hobbi, amivel megcsillogtathatod a kreativitásod!

Érthető, ha suli után sokszor már semmihez sincs energiád, de ha szeretnél feltöltődni a szabadidődben, van néhány tippünk, hogyan kezdj neki! Természetesen a mozgás és a friss levegő mindig jolly joker programok, szóval elsősorban arra biztatunk, hogy igyekezz minél több időt a természetben tölteni, vagy legalább sétálj haza a suliból! (x)

Szórakozz tavasszal is! Íme, az ötleteink!
#tavasz
2023.03.29.

Szórakozz tavasszal is! Íme, az ötleteink!

Sok szórakoztató dolog van a tizenévesek számára, különösen tavasszal, amikor melegszik az idő. Ez az időszak nemcsak a környék felfedezésére kiváló alkalom, de a tavasz az új kezdetet is szimbolizálja. Tehát itt a tökéletes alkalom valami újra.

Sportoljatok és nyerjetek élménytábort az osztállyal!
#sportolás
2021.10.20.

Sportoljatok és nyerjetek élménytábort az osztállyal!

Október 19-én elindult a FITMESS, az Erzsébet Ifjúsági Alap országos akciója, melynek keretén belül játékos módon ismerkedhettek meg az egészségesebb és sportosabb élet kialakításához használható módszerekkel. A legaktívabb osztályközösségek többnapos élménytábort nyerhetnek.

#tehetség
2015.05.11.

Magyar fiatalok taroltak a tehetségkutatóban!

Újra magyarországi sikereknek örülhetünk, hiszen a FRICSKA tánccsapat négy igennel továbbjutott a Britains Got Talent című angol tehetségkutató műsorban. A zsűrit teljesen lenyűgözte a három magyar srác elképesztő produkciója. Nézd meg, hogy mivel kápráztatták el a nézőket!