Ezt látnod kell, középiskola

#Ezt látnod kell #középiskola

8 db cikk a témában

Nőként az informatikában - Ejtsük a sztereotípiákat
#informatika
2022.11.21.

Nőként az informatikában - Ejtsük a sztereotípiákat

Az informatika nemcsak kódolás, hanem folyamatos tervezés és tesztelés. Az egyik legdinamikusabban fejlődő terület, ugyanakkor mindig tartogat kihívásokat. Ha pályaválasztás előtt álló fiatal nőként már gondolkodtál azon, hogy ezt a foglalkozást választod, az alábbi pontok valószínűleg megerősítenek a döntésedben. (Támogatott tartalom - x)

4 filléres DIY ötlet a sulikezdéshez
#DIY
2022.09.03.

4 filléres DIY ötlet a sulikezdéshez

Itt a tanévkezdés, szóval éppen időben vagyunk, hogy elkészítsünk néhány tanulást könnyítő felszerelést saját kezűleg. 4 elképesztően egyszerű és mutatós tippünk van számodra!

Sportoljatok és nyerjetek élménytábort az osztállyal!
#sportolás
2021.10.20.

Sportoljatok és nyerjetek élménytábort az osztállyal!

Október 19-én elindult a FITMESS, az Erzsébet Ifjúsági Alap országos akciója, melynek keretén belül játékos módon ismerkedhettek meg az egészségesebb és sportosabb élet kialakításához használható módszerekkel. A legaktívabb osztályközösségek többnapos élménytábort nyerhetnek.

#nyelvtanulás
2019.09.06.

Egy elképesztő fiatal srác, aki 19 nyelven beszél

A nyelvtanulás nem mindenkinek megy könnyen. Vannak, akik jobb nyelvérzékkel rendelkeznek, így sokkal hamarabb elsajátítanak idegen nyelveket, mint mások. Előfordul azonban olyan is, hogy valaki extrém módon fogékony a tőle idegen országok nyelvére - ilyen például Vladimir Skultety, aki még nincs 30 éves, de már 19 nyelven beszél.

#film
2017.07.25.

Három film, amit nézz meg, mielőtt egyetemre mész

Három film, ami egy kicsit másképpen mutatja be az oktatást. Ha még egyiket sem láttátok, és most mentek egyetemre, akkor mindenképpen nézzétek meg a nyári szünet alatt - írja az Eduline.

#lifehack
2015.04.16.

8 tuti tipp, ami megkönnyíti a mindennapjaidat

Diákként sok olyan apróságot megtehetsz, amivel jóval könnyebbé válhatnak a mindennapi feladataid. Összeszedtünk 8 olyan ötletet, amit ezek után garantáltan használni fogsz! :)

#videó
2015.03.03.

Ilyen lenne a világ szakmunkások nélkül... - Videó

Manapság egyre kevesebb diák választja a szakiskolákat a továbbtanulás során. Helyettük a népszerű, elismert és jobb megélhetéssel kecsegtető szakok és iskolák állnak a lista élén. Így sajnos számos tehetséges fiatal kerül olyan pályára, ahol nem tudja kibontakoztatni a tehetségét.