Ezt látnod kell, bőr

#Ezt látnod kell #bőr

10 db cikk a témában

A parfüm művészete: egy utazás az illatok birodalmába
#parfüm
2024.03.26.

A parfüm művészete: egy utazás az illatok birodalmába

Az illatok világa kifinomult művészet, amely évezredek óta elbűvöli az emberiséget. A parfüm varázslata egy olyan utazás, ahol az érzékek és az emlékek találkoznak, egy személyes és kollektív történet szőttesében. Ez a cikk egy rendkívüli felfedezőútra invitálja az olvasót, hogy belecseppenhessen a parfümök készítésének művészetébe, az illatok kertjein keresztül haladva. (x)

Házi pedikűr lépésről-lépésre
#pedikűr
2023.06.18.

Házi pedikűr lépésről-lépésre

Nőként nagyon fontos, hogy mindig gyönyörűek, ápoltak és igényesek legyünk, de van néhány testrészünk, amit gyakran elhanyagolunk. Nyáron és az év többi napján is, nagyobb hangsúlyt kell fektetnünk a lábaink állapotára. Sokszor elfeledkezünk róla, mennyi törődést érdemelnek a lábaink, pedig nap, mint nap kemény igénybe vételnek vannak kitéve.

#bőrápolás
2021.08.24.

Bőrápolás minden életkorban

Ki ne szeretne tökéletes arcbőrt? Hoztunk néhány tanácsot, hogyan ápold a bőrödet, legyél akár 20, akár 50 éves. (x)

#szolárium
2016.02.19.

Így járt a felelőtlenül szolizó modell - Sokkoló képek!

A szoláriumozás veszélyeiről biztosan hallottál már. Azonban sokan hajlamosak vagyunk mindaddig kétkedéssel fogadni a dolgok rossz oldaláról szóló híreket, amíg mi magunk meg nem tapasztalunk valamilyen negatív hatást. De lehet, hogy elég, ha látod, hogy járhatsz, ha nem vigyázol. Felkavaró képek következnek.

#tippek nyárra
2015.07.30.

12 meglepő megoldás váratlan nyári helyzetekre

Nyáron kifejezetten sokat foglalkozunk a megjelenésünkkel, ezért jól jöhet néhány hasznos tipp olyan esetekre, amelyekre eddig nem voltál felkészülve. Izzadás? Elkenődött körömlakk? Napégés? Egyik sem lehet akadály többé!

#akné
2015.07.27.

Élet az akné árnyékában: ne hagyd, hogy megbélyegezzenek!

A különféle bőrproblémák kamaszkorban amellett, fokozott higiéniai és ápolási feladatok elé állítanak bennünket, komoly lelki megterhelést is jelentenek. A sebes, pattanásos, aknés bőrű emberek gyakran szoronganak a külsejük miatt, ráadásul a környezetüktől kapott visszajelzések sokszor rontanak ezen a helyzeten.

#melanoma
2015.07.09.

Te nem félsz a bőrráktól? Rosszul teszed!

A melanoma csupán Ausztráliában 1500 halálos áldozatot követel évente. A betegség a 15 és 30 közötti korosztályt fenyegeti leginkább, ezért fontos, hogy odafigyelj magadra és elkerüld azokat a szituációkat, amelyek elősegíthetik a bőrrák kialakulását!

#test
2015.04.23.

Miből áll a tested? Íme, egy meglepő videó

Te tudod, pontosan milyen anyagokból épül fel a tested? Biológia órán biztos tanultál róla, ám sokkal meglepőbb, ha a testünk építőelemeit összehasonlítjuk néhány hétköznapi anyaggal. Lássuk, mennyi zsír, víz és vér van a testünkben.

#mandulatej
2015.03.22.

Így készíts mandulaitalt otthon

Diétázol? Tejallergiád van? Vagy csak kipróbálnál egy új ízvilágot? Íme, az egészséges és igazán egyszerűen előállítható mandulaital receptje. Próbáld ki te is!