#Egyéb #szakértő

13 db cikk a témában

#nyár
2015.07.16.

Hogyan tudod az idei nyarat eseménydússá tenni?

Semmi sem olyan mesés, mint befejezni egy tanévet, és pihenni pár hónapot. Ez az idő a szórakozásé és a pihenésé a legjobb barátaiddal. Azonban nem szabad az egész nyarat henyéléssel tölteni - ha túl könnyen veszed, akkor nehézségeid lehetnek, amikor elkezdődik újra az iskola, és sajnálni fogod, hogy nem csináltál több mindent, amikor még lett volna rá esélyed.

#marsi zoltán
2012.02.01.

Marsi Zoltán

Oktatás- és egészségfejlesztési szakértő

#farsang
2011.02.16.

Farsangi jelmezötletek

Hivatalos vagy egy farsangi buliba, de nincs ötleted, hogy milyen maskarába bújj? Lássuk a mi tippjeinket!

#tini
2010.03.09.

Facebook-mánia: Az életünkbe is kerülhet

Az önbizalomhiányos emberek előszeretettel ismerkednek a világhálón keresztül. Sajnos ez lett a veszte annak a brit lánynak, akit megerőszakolt, majd meggyilkolt egy pszichopata férfi. Mivel a közösségi portálokon bárki, bármilyen hamis adatot megadhat magáról, nem árt az óvatosság ilyenkor. Milyen hátrányai vannak még a Facebook-őrületnek?

#tini
2010.01.15.

Okostelefonok okos diagnózisokkal

A mobiltechnika rohamos fejlődése számos új lehetőséget hordoz magában. Bár ezek a szolgáltatások nálunk még nem igazán elérhetőek, elterjedésük nagy valószínüséggel nem sokáig várat magára. Ime egy példa az egészségügy területéről.

#tini
2009.09.14.

Ha nem lenne, ki kéne találni!

Hogyan? Mikor? Miért? Ebben a sorozatban arról olvashatsz, miként születtek meg olyan tárgyak, melyek nélkül az élet bonyolultabb, esetenként színtelenebb lenne.

#tovább tanulás
2009.09.02.

Határozott jövőképpel rendelkeznek a mai fiatalok

A fiatalok számára a szakmájukon belüli elismertség és a hasznos munkavégzés fontosabb célok, mint a gazdagság, a rangsor végén pedig a hatalom és a hírnév szerepelnek – derül ki a VMR.cool kutatás adataiból.