Zöldövezet, állatok

#Zöldövezet #állatok

41 db cikk a témában

#kutya
2012.10.04.

Hogyan neveljünk kölyökkutyát?

Édes kis szőrpamacs csillogó gombszemekkel és sok-sok szeretettel - ilyen egy igazi kölyökkutya, akinek sok törődésre és gondoskodásra van szüksége. Mindezt Te is megadhatod neki. Ha kiskutyát szeretnél, jó, ha tisztában vagy a kutyatartás és ápolás alapszabályaival. Ma van az Állatok Világnapja!

#film
2012.07.12.

Mi történik, ha megcsíp egy radioaktív pók?

„A hihetetlen pókember” című filmet, ami feleleveníti Marvel falmászó szuperhősének a gyökereit, csütörtöktől vetítik a mozikban. A képregényben egy radioaktív pók csípése adja Peter Parkernek a szupererőt, a gyorsaságot, és azt a képességet, hogy hálót lőjön ki a csuklójából. De mi történik akkor, ha tényleg megcsíp minket egy radioaktív pók?

#állatkísérlet
2012.03.04.

Bizarr állatkísérletek: kenguru puki és társai

Abban mindannyian egyetérthetünk, hogy a tudomány fejlődéséhez szükség van kísérletekre. Néha azonban előfordulnak meglehetősen szokatlan, sőt, sokszor nyilvánvalóan felesleges, olykor egyenesen kegyetlen kísérletek is, melyeknek soha nem lett volna szabad megtörténniük. Az alábbiakban az állatokon folytatott bizarr kísérletekből állítottunk össze egy rövid listát.

#állatorvos
2011.10.04.

Az állatorvosnál

El kell vinned kedvencedet az állatorvoshoz, de nem tudod, hogyan? Itt a segítség!

#kutyapiszok
2011.10.01.

Rágódás a kutyagumin

Természetesen minden állat piszkít, de legtöbbjük egy olyan ökorendszerben teszi ezt, ami tudja, mit kell tennie vele. Kutyák és városi utcák? Nem igazán férnek össze...

#kisállat
2011.07.26.

10 tipp madártulajdonosoknak

Természetesen nem tudjuk megvédeni kedvenceinket az összes létező veszélytől, amelyek őket fenyegetik, de ha tudjuk, hogy melyek azok a leggyakoribb okok, amik miatt a madarak állatkórházban végzik, akkor biztos, hogy egyhamar nem kell az állatorvoshoz rohannunk.

#kozmetikum
2011.06.10.

Elkerülhetőek a kozmetikai állatkísérletek

Elkerülhetőek lennének a kozmetikai állatkísérletek, mégis rengeteg nagy kozmetikai vállalat végez ilyen kísérleteket a termékek vizsgálata során. Melyek az állatkísérletek hátrányai, és milyen módszerekkel lehetne helyettesíteni őket? És mely cégek árulnak ilyen kísérletektől mentes termékeket?

#kisállat
2011.05.12.

Meglepő dolgok a házi kedvenceidről 2.

A macskák hihetetlen ügyességgel tudnak a talpukra érkezni leesést követően, mivel rendkívül hajlékony gerincük van, de ez csak kis magasságokra igaz.

#macska
2010.11.28.

Hogyan gondoskodjunk a cicánkról?

Tudtad, hogy egy kis szőrös állat csökkentheti a vérnyomásodat, a szorongásaidat, a depressziódat? Vagy erősítheti az immunrendszered? Mint kiderült, az állattulajdonosok többet kapnak kedvenceinktől a szeretetnél.

#állatvédelem
2010.10.04.

Védd az állatokat!

A Földünkről napról napra tűnnek el újabb és újabb állatfajok az ember tevékenységeinek hibájából, pedig egykor mind része voltak a Földnek. Az állatok pusztulásáért elsősorban az ember terjeszkedése által okozott károk felelősek.