Táplálkozás, fogyókúra

#Táplálkozás #fogyókúra

123 db cikk a témában

Tippek a karácsonyi kilók elkerülésére
#karácsony
2022.12.23.

Tippek a karácsonyi kilók elkerülésére

Mindenki szeretné, ha az ünnepek után is beleférne a kedvenc farmerjába. Ha betartod tanácsainkat, nem kell lemondani a töltött káposztáról, a halászléről és a bejgliről sem. Jöjjön néhány tipp, mellyel elkerülheted a felesleges kilókat.

Íme, pár alacsony kalóriatartalmú finomság
#testsúly
2022.09.17.

Íme, pár alacsony kalóriatartalmú finomság

A diétád közben egy kis finomságra vágysz? Nem kell, hogy egy kis nyalánkság miatt feladd az elhatározásodat. Válassz a legjobb alacsony kalóriatartalmú finomságok közül, és folytasd a diétádat bűntudat nélkül!

60 piszkos kis kalóriaégető trükk
#kalória
2022.07.16.

60 piszkos kis kalóriaégető trükk

El sem hinnénk, hány egyszerű módja van a kalóriák elégetésének. Elegendő alvás, rágózás vagy a házimunka saját kézzel való elvégzése is előrelendíthet a súlycsökkentésben.

Fogyókúrás ételek
#fogyókúra
2022.07.06.

Fogyókúrás ételek

Bizony nincs egyszerű dolga a fogyni vágyónak vagy csak a változatos étrendet keresőnek a mai rohanó világban. A rendszeres testmozgás mellett nem árt odafigyelni arra, hogy mit is eszünk és mennyit, és hogyan van az adott étel elkészítve.

A legnépszerűbb fogyókúrák
#fogyókúra
2022.06.01.

A legnépszerűbb fogyókúrák

A bőség zavara áll fenn, amikor túlsúllyal küszködve elszántnak hitt pillanatunkban a világhálón kutatunk a legújabb fogyókúrák után. Legfontosabb szempontok ilyenkor, hogy rövid idő alatt, lehetőleg szenvedés nélkül, minél több kilótól szabaduljunk meg. Van, aki szkeptikusan fogadja az egyes módszereket, más viszont nagy lendülettel kezdi a kúrát.

#energia-egyensúly
2021.08.22.

Elhízás, étrend-kiegészítők, energia-egyensúly

A bikini szezon idején sokakban megérik az elhatározás, hogy ha eddig nem is sikerült felvenni a harcot a kilók ellen, most bizony szeretnék, ha a zsírpárnák gyorsan eltűnnének a kényes helyekről. Mivel a nyaralás már a nyakunkon, a problémára gyorsan gyógyírt kell találni, szinte egyik napról a másikra kellene beleférni az eddig mellőzött – sokat mutató – ruhákba. Az áhított álomalak eléréséért nem vagyunk restek számos fegyvert bevetni.

#turmix
2021.04.26.

Gyors, frissítő ebéd 200 kalória alatt

Az alábbi ízletes és egészséges turmixreceptekkel gyümölcsöt, tejet, immunerősítő joghurtot és más fontos tápanyagokat is elfogyasztasz - ráadásul 200 kalóriát sem tartalmaznak, így még a diétázóknak is ideális! Hűtsd le magad ezekkel a fincsi és frissítő gyümölcspépekkel.

#fogyókúra
2020.12.29.

A gyors fogyókúrák kövérebbé tesznek

Hogyan fogyjak gyorsan? - ezt kérdést írják be a legtöbben az internetes keresőbe. Az viszont már jóval ritkább, hogy az egészséges fogyás keresőszavakkal próbálkozzon valaki. Dr. Katona Evelin, endokrinológus szerint a tartós fogyás titka az egészséges életmód.

#evés
2020.12.03.

Enni vagy nem enni?

Az étrend-kiegészítők hazánkban is egyre nagyobb népszerűségnek örvendő termékek, amelyeket felmérések szerint a lakosság egynegyede napi rendszerességgel fogyaszt.

#jégkrém
2020.08.23.

A fogyókúrába is beleférhet a jégkrém

A jégkrém a fagylalt mellett a nyári hónapok meghatározó édessége, azonban meglepően keveset tudunk róla. Konzervatív hozzáállásunk az ízválasztásban is tetten érhető, hiszen a trónról évtizedek óta letaszíthatatlan a vanília, a csoki és az eper. Szakértői segítséget adunk, hogyan legyünk bátrabbak a jégkrém-fogyasztásban!

#fogyókúra
2019.12.08.

A helyes fogyókúra szabályai

Bár sokan fogyókúráznak, a felnőtt hazai lakosság 67 százaléka túlsúlyos vagy kórosan elhízott. A Kutatócentrum felmérése kapcsán 1000 főt kérdeztek meg a fogyókúrával kapcsolatos ismereteikről.

#fogyókúra
2019.10.27.

Fogyókúra-problémák

Három hónap alatt tíz kiló mínusz. Ez igazán nagy teljesítmény, de vajon meddig tart? Mert a hirtelen fogyás egyik következménye lehet az ugyanolyan gyorsan bekövetkező hízás is. Lehet, hogy a 3 hónapos diéta mégsem akkora csoda?

#fogyókúra
2019.08.10.

Egyszerű fogyókúrás tippek

Beleveted magad egy igen szigorú, de csodálatos eredményekkel kecsegtető diétába. Napról-napra követed az utasításokat, melyeket próbálsz maradéktalanul betartani, miközben minden egyes kalóriát számításba veszel. Azonban rövidesen azt veszed észre, hogy sütiket eszel és egyre többet nassolsz, hoppá vége a diétázásnak. Ismerős történet, nem?

#fogyás
2019.05.04.

A sikertelen fogyókúra okai

A súlyfeleslegben kétségtelenül fontos tényező a genetika és a családi háttér. Az elhízás kialakulásában nagy szerepe van a DNS-nek, de nem lehet mindent az örökségünk számlájára írni, még ha tény is, hogy ez az elhízásra való hajlamot nagy mértékben befolyásolja.