randi
#Vágyak

Tapizás a randin - Már nem kellek neki?

2010.03.10.
1 perces olvasási idő

Egy hónapja megismerkedtem egy kedves fiúval, de úgy tűnik, túl gyors volt a tempónk. Az első randin már volt csók, a másodikon pedig tapizás is. Szerinte nem lehetünk boldogok, mert ő szereti az elérhetetlen nőket. Mitévő legyek? Milyen egy elérhetetlen nő? Válogatás a KamaszPanasz Szakértő válaszol rovatából.

Kedves Levélíró!

Azt nem írtad, hogy végül elmondta-e, miért gondolja, hogy nem lehetnétek boldogok. Ha ezt nem magyarázta el, akkor mindenképpen kérdezz rá. Még ha talán félsz is a választól, de jobb az ilyet tudni, mert előbb-utóbb úgyis kiderül.

tapizásHa valóban azért nem tudna veled boldog lenni, mert túl gyorsan történtek a dolgok, akkor csak mond el neki azt, amit le is írtál, azt, hogy neked is furcsa volt ez a tempó, és azt mindenképpen tedd hozzá, hogy ez kettőtökön múlt! Az elérhetetlen nőket azért szeretik a fiúk, mert kiszámíthatatlanok, sosem lehet tudni, éppen tetszik-e neki az az adott fiú, vagy nem.

A fiúk kihívásnak tekintik ezeket a lányokat. Azonban az is nagyon gyakori, hogy csak addig érdekli őket az a lány, amíg kihívást jelentett, amint megszerzik, már nem is akarnak tőle semmit. Úgyhogy az elérhetetlenég még önmagában nem garancia a boldogságra.

De ha ez a fiú ezt szeretné, és neked fontos ő, akkor legyél az! Mond meg neki, hogy valóban gyors volt ez a tempó, lassítsatok egy kicsit, mert te is egy kicsit elbizonytalanodtál abban, mit akarsz.

Beszélgessetek sokat, ismerkedjetek, és ez alatt ki fog derülni az is, mennyire komolyak a fiú szándékai, mennyire tud kitartani türelemmel. Ha közeledik, te legyél az, aki lelassítod őt!

Arra viszont figyelj, hogy ne ess át a ló másik oldalára, és nehogy azt gondolja, hogy te egy ilyen taktikázós lány vagy. Nem tudom hány éves vagy, de az első szexuális együttléttel pedig mindenképpen várj addig, míg ki nem derül, mennyire is szeret téged ez a fiú!

Csak ügyesen!
(KamaszPanasz - Ujpál Zsófia, pszichológus)

Kapcsolódó címkék

petting