Receptek, hús

#Receptek #hús

65 db cikk a témában

Pasta carbonara lisztérzékenyeknek
#tészta
2024.03.14.

Pasta carbonara lisztérzékenyeknek

Varázsold Olaszország gasztronómiai világát otthonodba alábbi receptünk segítségével. Lisztérzékeny és hízni vágyó vendégeidet is kínáld ebből a tésztaféléből!

Zöldfűszeres lasagne vashiányosoknak
#lasagne
2024.02.21.

Zöldfűszeres lasagne vashiányosoknak

Vashiányosoknak is bátran ajánljuk sokak kedvencét, a lasagnét. Ezúttal ínycsiklandó zöldfűszeres kivitelben. Fogyaszthatják hízni vágyók is.

#csiburéki
2021.09.05.

Csiburéki lisztérzékenyeknek

Szeretnél valami nem mindennapit készíteni a ebédlőasztalra? Készítsd el receptünk alapján a csiburékit, ezt egy orosz tésztakülönlegességet, amit lisztérzékenyek is fogyaszthatnak.

#ananász
2021.08.29.

Ananászos csirkemell vesebetegeknek

Ha a csirkét fel szeretnéd dobni egy kis nyári ízzel és magadat Hawaiira varázsolni, akkor készítsd el alábbi receptünk alapján az ananászos csirkemellet. Bátran fogyasszák vesebetegek, crohnosok, liszt- és laktózérzékenyek egyaránt!

#majonáz
2019.08.09.

Majonézes hús lisztérzékenyeknek

Ha szereted a laktató, rakott ételeket, akkor tetszeni fog ez a marhahús alapú, majonézes étel. Lisztérzékeny vendégeidet bátran kínáld!

#csirkemell
2019.02.24.

Csirkemell kukoricaköntösben

Szeretnél valami kihívást a konyhában? Próbáld ki ezt a receptet, nem egyszerű elkészíteni, de garantáltan megéri. Lisztérzékeny ismerőseid körében is sikert arathatsz vele.

#csirkemell
2018.09.08.

Karibi csirkemell epebetegeknek

Epebetegséggel küzdők előszeretettel fogyaszthatják, hiszen a recept pont rájuk van szabva! Különleges variációk, különleges ízek.

#húsétel
2017.09.29.

Vagdalt laktóz-és lisztérzékenyeknek

Lentebb egy olyan húsétel receptjét olvashatod, amit könnyű elkészíteni emellett liszt-és laktózérzékenyek is bátran fogyaszthatják.

#csirke
2017.07.25.

Diétás csirkevagdalt

Chronnal vagy hasnyálmirigy problémákkal küzdő rokon vagy barát érkezik hozzád látogatóba és nem tudod mit készíts neki ebédre? Hívd segítségül ezt a receptet!

#vadas
2016.08.10.

Vadas házinyúl

Ritkán eszel nyulat vagy marhát, ezért nem tudod mit kezdj vele, ha mégis a konyhapultra kerül? Itt a segítség, készítsd el vadas mártásban, fogyaszd krokettel, tésztával vagy zsemlegombóccal. Lisztérzékenyek is fogyaszthatják.

#jércesaláta
2016.07.13.

Jércesaláta

A mostani receptünk a vitaminokban és egészségben gazdag tápanyagokkal teli. Mindenki fogyassza bátran, aki szereti a különleges és egészséges ételeket!