Receptek

#Receptek

434 db cikk a témában

#burgonya
2018.11.04.

Nosztalgia csemege: burgonyás lángos, amit cukorbetegek is ehetnek

A lángos mindenki kedvence, gyerekkorunk, Balaton-parti nyarainak emlékeit idézi. Készítsd el házilag! Sajttal, fokhagymával, tejföllel megszórva nagyon finom. Fogyaszthatják cukorbetegek, lisztérzékenyek, laktózérzékenyek és tojásallergiások is.

#kukoricaliszt
2018.09.29.

Kukoricaliszt-leves galuskával lisztérzékenyeknek

Látogatóba jön egy lisztérzékeny rokonod vagy barátod és nem tudod mit főzz? Segíthetünk. Kukoricalisztet fogyaszthatnak lisztérzékenyek, úgyhogy ezt használjuk alábbi receptünkben.

#csirkemell
2018.09.08.

Karibi csirkemell epebetegeknek

Epebetegséggel küzdők előszeretettel fogyaszthatják, hiszen a recept pont rájuk van szabva! Különleges variációk, különleges ízek.

#vegyes
2018.08.20.

Vegyes saláta lisztérzékenyeknek

A nagy nyári melegben könnyű és egészséges ételre vágysz? Próbáld ki a vegyes zöldségsalátát alábbi receptünk alapján! Fogyaszthatják liszt- és laktózérzékenyek, epebetegek, vesebetegek, májproblémákkal és hasnyálmirigy problémákkal küzdők egyaránt.

#sült
2018.08.18.

Sült spenót vashiányosoknak

Nyári vacsorát készítenél, de kifogytál az ötletekből? Készíts kímélő sült spenótot, melyet akár vashiányosok is fogyaszthatnak!

#sajt
2018.08.18.

Sajtos-spenótos palacsinta vashiányosoknak

A palacsinta az egyik legfinomabb étel, de elég hizlaló. Ha egy kicsit le akarsz faragni a kalóriákból, akkor készítsd el sajttal és spenóttal! Könnyű elkészíteni és fogyaszthatják vegetáriánusok, vashiányosok és csontritkulásosok.

#csőtészta
2018.08.18.

Csőtészta hízni vágyóknak

Olyan ebédet vagy vacsorát szeretnél csinálni, ami után mindenki megnyalja a tíz ujját? Készítsd el alábbi receptünk alapján a csőtésztát és a hatás garantált! Bátran fogyaszthatják hízni vágyók is.

#gomba
2018.08.17.

Gombás rizs vesebetegeknek

A tökéletes köret izgalmas és finom, épp mint a gombás rizs, egy kis sajttal megbolondítva. Ajánljuk vesebetegeknek, epebetegeknek, crohnosoknak, gyomorfekélyeseknek, hasnyálmirigy- vagy májproblémákkal küzdőknek!

#spenót
2018.08.14.

Spenótsaláta főtt tojással vashiányosoknak

Popeye se véletlenül lett olyan erős, hanem a spenóttól! Fogadd hát meg a mesehős tanácsát és készítsd el alábbi receptünk alapján a spenótsalátát főtt tojással! Külön ajánljuk vashiányosoknak.

#káposzta
2018.08.12.

Káposztás sztrapacska lisztérzékenyeknek

A szlovákok nemzeti ételkülönlegessége a sztrapacska, készítsd el otthonodban is! Káposztás variációját, amit lisztérzékenyek is fogyaszthatnak, lentebb olvashatod.

#tejberizs
2018.08.08.

Tejberizs epebetegeknek

A tejberizs ízletes desszert, amit fogyaszthatunk lekvárral, mogyorókrémmel, cukros fahéjjal, kakaóporral. Ha alábbi receptünk alapján készíted el, akkor epebetegek, lisztérzékenyek, vesebetegek, gyomorfekélyesek és hízni vágyók is nyugodt szívvel fogyaszthatják.

#vadas mártás
2018.08.08.

Hamis vadas mártás lisztérzékenyeknek

Tésztához tökéletesen illik a vadas mártás, de mi történik, ha kihagyjuk a húst, helyette zöldséget használunk? Nagyon finom hamis vadas mártás receptjét olvashatod lentebb, amit vegetáriánusoknak és lisztérzékenyeknek is egyaránt ajánlunk.