Receptek

#Receptek

434 db cikk a témában

#raffaello
2019.04.30.

Raffaello lisztérzékenyeknek

Raffaello, többet mondd minden szónál, főleg ha nem vesszük, hanem magunk készítjük! Kedveskedj párodnak, barátaidnak és családodnak is. Bátran fogyaszthatják lisztérzékenyek és hízni vágyók egyaránt!

#magos
2019.04.22.

Pelyhes-magos halvagdalt crohnosoknak

Mindenki csinált már vagdaltat, na de halból? Miért is ne? Egészségesebb és ugyanolyan egyszerű! Fogyaszthatják crohnosok, csontritkulásosok, keringési és hasnyálmirigy problémákkal küzdők is.

#burgonya
2019.04.12.

Saag Aloo vashiányosoknak

A Saag Aloo egy különleges csengésű indiai étel, ami az angolok kedvencei között is szerepel. Készítsd el te is ezt az egytálételt, melynek az alapját a krumpli és a spenót adja. A spenót gazdag vasban, ezért ajánljuk vashiányosoknak.

#pulyka
2019.03.27.

Pulykahússaláta cukorbetegeknek

Egészségesebben és változatosabban szeretnél étkezni? Egy kis életmódváltásra lenne szükséged? Iktasd be a hétköznapjaid ebébjébe a pulykahússalátát. Csontritkulásosok, cukorbetegek és chronosok is bátran fogyasszák!

#pizza
2019.02.28.

Pizzás csiga lisztérzékenyeknek

A pizzás csiga jó tízórai, uzsonna és kiváló vendégváró. Ha lisztérzékeny vendéged jön vagy tojásallergiás rokon számára készül a finomság, akkor alábbi receptünk alapján készítsd!

#csirkemell
2019.02.24.

Csirkemell kukoricaköntösben

Szeretnél valami kihívást a konyhában? Próbáld ki ezt a receptet, nem egyszerű elkészíteni, de garantáltan megéri. Lisztérzékeny ismerőseid körében is sikert arathatsz vele.

#valentin nap
2019.02.13.

Epres sajttortás csokis süti kosárkák

Az alábbi epres sajttortás csokis süti kosárkák igazi ínyencségek egy különleges alkalomra - így például Valentin napra! Ráadásul mivel falatnyiak, könnyen és kézzel fogyaszthatók, így akár meg is oszthatod a pároddal!

#gyümölcs
2019.02.07.

Gyümölcsrizs gyomorfekélyeseknek

Finom desszerttel szeretnéd kínálni vendégeidet, esetleg szerelmednek, családodnak szeretnél kedveskedni egy kis finomsággal? Készíts gyümölcsrizst! Ízletes étel, amit lisztérzékenyek és gyomorfekélyesek is fogyaszthatnak.

#spenót
2019.01.27.

Spenótturmix vashiányosoknak

Ha egészséges és izmos akarsz lenni, mint Popeye, akkor készítsd el alábbi receptünk alapján a spenótturmixot. Ajánljuk vashiányosoknak is!

#sonka
2019.01.24.

Prágai sonkatekercs cukorbetegeknek

Vendégeid érkeznek és elegánsan előétellel szeretnéd őket kínálni? Íme, egy gyorsan elkészíthető, finom és mutatós előétel, a prágai sonkatekercs. Fogyaszthatják cukor-vese- és epebetegek, keringési problémások és csontritkulásosok.

#habcsók
2018.12.26.

Habcsók laktózérzékenyeknek

Az édes és ropogós habcsók lehet pici, nagy, karika, csokis és kókuszos, kerülhet karácsonyfára, de még macaron vagy mesés Pavlova torta is válhat az édes tojásfehérjéből! Kínáld vele lisztérzékeny, laktózérzékeny és hízni vágyók vendégeidet egyaránt!

#makaroni
2018.12.22.

Makaróni csőben sütve vegetáriánusoknak

Vegetáriánus vendégek látogatnak meg, kedveskedni szeretnél nekik, nem csupán salátával szeretnéd őket kínálni? Készítsd el alábbi receptünk alapján a könnyen elkészíthető és ízletes makarónit. Lisztérzékenyek is bátran fogyasszák!

#recept
2018.11.16.

Juhtúrós pogácsa lisztérzékenyeknek

Egyetlen buliból sem hiányozhat ez a tipikusan magyar desszert. Íme, a könnyen elkészíthető, kicsit formabontó pogi receptje, amivel nyugodtan megkínálhatod lisztérzékeny barátaidat és a csontritkulásos, gyomorfekélyes vagy epebeteg szomszéd nénit is.

#csaszarmorzsa
2018.11.11.

Klasszikus desszert akár lisztérzékenyeknek is: császármorzsa

A császármorzsa osztrák eredetű, az Osztrák-Magyar Monarchia idejéből származik. Készítsd el könnyedén alábbi receptünk segítségével, és hidd el, mindenki nagyon elégedett lesz vele. Kínáld lisztérzékenyeknek és hízni vágyóknak is!