Lélek, szerelem

#Lélek #szerelem

333 db cikk a témában

Mit ne együnk az első randin?
#első randi
2024.03.27.

Mit ne együnk az első randin?

A férfi szívéhez a gyomrán keresztül vezet az út, ezt mindenki tudja. Majdnem minden komoly kapcsolat egy formális vacsis- iszogatós randival kezdődik, ahol kiderül, hogy lesz e folytatása a kapcsolatnak, tehát az első randi nagyon fontos. De milyen ételeket érdemes kerülni az elején?

Hogyan mondd el a barátnődnek, hogy megcsalják?
#megcsalás
2024.03.23.

Hogyan mondd el a barátnődnek, hogy megcsalják?

Több mint nehéz elmondani a barátnődnek, hogy megcsalja őt a párja, hiszen semmiképpen nem akarod megbántani. Szinte képtelenség megtalálni a megfelelő módot, nem lehet elég tapintatosan közölni. De mégis, hogyan csináld?

67 romantikus és olcsó randiötlet
#randi
2024.03.16.

67 romantikus és olcsó randiötlet

A válság közepén az amúgy sem túl mély kamaszzsebekkel nehéz lehet elegendő pénzt összeszedni ahhoz, hogy lenyűgözhesd partneredet. Szerencsére rengeteg olyan szórakoztató és romantikus lehetőség áll előttetek, amelyek semmibe sem kerülnek – nem is kell hozzá több, mint egy kis kreativitás! Olvass tovább a mi 67 tippünkért!

Mindent a Valentin-napról
#Valentin nap
2024.02.14.

Mindent a Valentin-napról

Hazánkban még csak alig néhány évtizedes múltra tekint vissza a szerelmesek ünnepének hagyománya, de ennyi idő is elég volt ahhoz, hogy hatalmas kultúrát teremtsen itthon is.

Hogyan flörtölj?
#flört
2023.12.29.

Hogyan flörtölj?

Flörtölni mókás, egészséges, és ez a legnagyszerűbb dolog, amit valaha is meg fogsz tanulni a szerelem térén.

Hogyan kérj bocsánatot?
#megbocsát
2023.11.27.

Hogyan kérj bocsánatot?

Barátságban és szerelemben is vannak hullámhegyek és -völgyek. A legjobb barátnők is összekaphatnak néha egy kicsit. Előfordulhat, hogy meggondolatlanul fejezzük ki magunkat, vagy dühünkben azt bántjuk meg, aki a legkevésbé szolgált rá. Hogyan nyerjük el a bocsánatát?

Jelek, hogy ez mégsem szerelem
#szerelem
2023.11.23.

Jelek, hogy ez mégsem szerelem

Bár rossz érzés felismerni, hogy már nem vagy szerelmes, vagy az érzés, amibe eddig beleringattad magad, mégsem szerelem, hanem valami más, de hidd el, jobb időben kilépni egy ilyen kapcsolatból! Tedd fel magadnak az alábbi kérdéseket, hogy tisztán láss!

Fontos leckék, melyeket meg kell tanulnod egy párkapcsolatban
#magány
2023.11.17.

Fontos leckék, melyeket meg kell tanulnod egy párkapcsolatban

Mielőtt egy hosszabbnak ígérkező kapcsolatba belevágsz, van néhány fontos lecke, melyeket jó megtanulni, hisz könnyebbé és stresszmentesebbé teheti az együttlétet. A szerelem bonyolult és szövevényes lehet, éppen ezért jó előre tudni, hogy mibe vágod a fejszédet, mielőtt komolyabbra fordulnak a dolgok kettőtök között.

Tényleg szerelmes vagy?
#szerelem
2023.10.16.

Tényleg szerelmes vagy?

Nagyon gyakori a kérdés: valóban szerelem, amit érzek? A válasz nem egyszerű. Ami számodra szerelemnek tűnik, lehet, hogy nem több a másik iránt érzett vonzalomnál. Igazából mi a szerelem? Miért akarsz épp azzal a valakivel együtt lenni, miért nem valaki mással? Miért ér véget a szerelem? Ezeket a kérdéseket korántsem egyszerű megválaszolni, de mi megpróbálkozunk vele.

5 tipp a gyötrő féltékenység ellen
#féltékenység
2023.10.14.

5 tipp a gyötrő féltékenység ellen

Zavar, ha megnézi a barátodat vagy barátnődet a többi ember? Ki nem állhatod, amikor a kedvesed a volt párjáról beszél? Ha a válaszod a fenti kérdésekre igen, akkor nagyon úgy fest, hogy féltékenyben szenvedsz. Hogyan küzdheted le az érzést?

Miért leszünk szerelmesek?
#szerelem
2023.08.24.

Miért leszünk szerelmesek?

Hogy miért dönt két ember egymás mellett, ezt a kutatásokban még mindig nem tudják pontosan megmagyarázni. Az evolúciós biológiát figyelembe véve, mindenekelőtt az új nemzedék érdekében történik, ám a pszichológusok más indítékot látnak emögött.

Féltékeny a párod? Íme, a megoldás
#csók
2023.08.03.

Féltékeny a párod? Íme, a megoldás

Egy féltékeny társ sok fejfájást okozhat. Talán egyszerűbb kisétálni a kapcsolatból, mint mindig emlékeztetni a párodat arra, hogy mennyire szereted. De az is lehet, hogy félreérted őt, és a bizonytalanságát féltékenységnek gondolod. Sajnos nem mindig egyszerű a kettőt megkülönböztetni egymástól.

Top 10 nyári randiötlet
#pár
2023.07.29.

Top 10 nyári randiötlet

Valami szórakoztató és romantikus dologgal akarod elkápráztatni a partneredet ezen a nyáron? Legyél kreatív és kalandvágyó ezzel a 10 ötlettel, és garantáltan lenyűgözöd a randi partneredet.