valentin nap
#Lélek

8 tipp szingliknek Valentin napra

2023.02.12.
1 perces olvasási idő

Közeledik a Valentin nap, de te épp szingli vagy? Ez nem feltétlenül jelenti azt, hogy egyedül kell töltened az ünnepet. Ilyenkor a legjobb, amit tehetsz, hogy magaddal foglalkozol, esetleg a barátaiddal töltöd az időt, akik szintén egyedül lennének. Mutatunk néhány tippet, amivel szebbé varázsolhatod a február 14-ét!

1. Mozgással a boldogsághormonokért

Ha feldúlt vagy, mert nincsen senkid, valami olyannal kéne eltöltened az idődet, amitől jobban érzed magadat. Az edzés tökéletes módja annak, hogy felpörögj, levezesd a feszkót, ráadásul garantáltan jobb kedvre is derülsz a végére, hiszen az edzés köztudottan fokozza a boldogsághormon (endorfin) termelődését a testedben. Minél egészségesebb a tested, annál boldogabb a lelked, és több az önbizalmad. Ki tudja, talán épp ez kell ahhoz, hogy rálelj a nagy Ő-re!

2. Rúgj ki a hámból

Ha eddig párkapcsolatban voltál, valószínűleg vagyonokat költöttél partnered ajándékaira és romantikus vacsorákra. Mivel már szingli vagy, költs egy kicsit magadra! Vegyél meg egy ruhát vagy egy cipőt amit már rég kinéztél, vagy egy jó könyvet, esetleg lepd meg magad egy koncertjeggyel!

Valentin-nap

3. Olvass a romantikáról

Ha nem tudod elképzelni, milyen lehet egy romantikus este, olvass el egy szerelmes történetet! Keress egy romantikus regényt és olvasd el az egészet! A csókokat, amikről épp olvasol, garantáltan a sajátjaidnak fogod érezni.

4. Utazz el, kirándulj

Ha van rá lehetőséged és időd engedi, menj el egy izgalmakkal teli útra. Nem kell egy világkörüli utazásra gondolni, az is elég, ha egy nagyob városba ellátogatsz - akár a barátaiddal együtt. A hétvégén biztosan lesznek olyan programok, amiket érdemes meglátogatni. Akkor is rengeteg tapasztalatot szerezhetsz, ha egyedül utazol - igazi feltöltődés, ha kedvedre nézelődhetsz egy szép helyen.

5. Mit szólnál egy filmmaratonhoz?

Ha bele akarsz merülni a romantikus világba, nézhetsz valami nyálas filmet, ami a szerelmet helyezi a középpontba. Azonban ha szeretnél megfeledkezni az egészről, nézz vígjátékokat vagy egy kis horrort. Jó módja ez egy nap eltöltésének.

6. Süss valami finomságot

A Valentin nap tökéletes alkalom az édességek fogyasztására. Mivel valószínűleg nem elhanyagolható mennyiségű csokival készültél erre a napra, használd fel őket egy brownie-hoz! Ha valami sósra vágysz, akkor próbáld ki a világ legegyszerűbb és legfinomabb pizza receptjét!

8. Gondolj arra, mit is szeretnél

Ez a nap megfelelő alkalom lehet arra, hogy leülj és átgondold, mit is szeretnél egy kapcsolattól. Gondold át, mire van szükséged egy párkapcsolatban, milyen párt tudnál elképzelni magad mellett, mit keresel a személyiségében. Mindez segíteni fog a jövőben, amikor el kell döntened, hogy elmész-e az adott sráccal randizni.

9. Légy produktív

Ha szerelmi életed nem igazán van jelenleg a topon, összpontosíts más területeire az életednek. Fektesd a hangsúlyt a tanulmányaidra, nyűgözd le tanáraidat! Tanulj egy új nyelvet, esetleg hangszeren játszani, de beiratkozhatsz egy tánctanfolyamra is! Csinálj bármi olyat, amitől úgy érzed majd, hasznosan töltötted el az idődet!

(KamaszPanasz - Gy.P.F., allwomenstalk)

Kapcsolódó címkék

ünnep