/ LÉLEK / Hogyan éld túl a karácson...
  2016-12-21

Hogyan éld túl a karácsonyt szingliként?

Hiába próbálsz ráhangolódni az ünnepekre, egyre csak boldog párokat látsz? Neked viszont nincs senkid, emiatt aztán úgy érzed, nem is lehet boldog a karácsonyod?

- hirdetések -

Persze rossz érzés, hogy egy ilyen szép ünnepen nincs lehetőséged valakihez szerelemből odabújni, de ettől még nem kell magányosnak érezned magad.

Készülődj!

Attól, hogy nincs pasid, még ugyanúgy készülődhetsz a szentestére. Vegyél egy lazító fürdőt, csinosítsd ki magad, és vedd fel a legszebb ruhád! A családtagjaid is megérdemlik azt, hogy lehetőségeidhez mérten örömmel töltsd el velük az estét. (Az pedig, hogy szépnek érzed magad már egy tökéletesen pozitív irány a boldogság felé.)karácsony

Támaszkodj a szeretteidre!

Először is azt kell tisztáznunk, hogy nem vagy egyedül. Attól, hogy szerelem nélkül vészeled át ezt az időszakot, még nagyon sok mindenkire számíthatsz, legyen szó a közvetlen családról, a rokonokról, vagy éppen a barátaidról.

A szentestét ebben a korban a legtöbben a szűk családi körben töltik, barátok és szerelmek nélkül, így talán annyira nem lesz vészes számodra ez az éjszaka. Az ezt követő napokban pedig jön a szokásos rokonlátogatás, és persze a hagyományos családi programok. Kesereghetsz, hogy nincs senkit, de dönthetsz úgyis, hogy élvezed a szeretteid közellétét, és kihasználsz minden boldog pillanatot, amit ez a pár nap adhat számotokra.

Szingli barátnők előnyben

Kizárt, hogy nincs egy olyan barátnőd, vagy barátod se, aki jelenleg a szinglik táborát erősíti. Talán nem a legközelebbiek között kell válogatnod, de szóba kerülhet egy osztálytárs, egy régen látott kedves ismerős, vagy a szomszéd leányzó, akivel már úgyis ezer éve dumáltál.

(csakmiketten.hu)