barátnő
#Lélek

10 dolog, amiről ne tudjon a barátnőd

2009.12.02.
3 perces olvasási idő

Hogyha a kapcsolatod komolyabbra fordul egy lánnyal, fontos tudnod, melyek azok a témák, amiket jobb ha kerülsz.. Minden férfinak vannak negatív tulajdonságai, melyek nekünk fel sem tűnnek, viszont számos ilyen tulajdonság elindítja a piros vészjelzőt a lányok tudatában, és ezt jobb, ha elkerülöd.. Ez itt ismét a top 10, avagy miről ne tudjon a barátnőd

A tipikus „Hány nőm volt eddig” téma

Igen, mi srácok általában büszkék vagyunk arra hogy hány lánnyal voltunk eddig. Ez egy olyan dolog amivel a barátainknak büszkélkedjünk, ne a barátnőnknek, hiszen ez olyan mintha "kilóra" mérnéd őket, és ezt nem veszik jó néven. Ez egy két élű fegyver: hogyha sok barátnőd volt eddig az arról árulkodhat egy lánynak , hogy nem veszed őket komolyan, ha pedig túl kevés ,akkor meg zöldfülűnek nézhetnek. Ha a barátnőd kérdéseket tesz fel neked ez ügyben vicceld el a dolgot, térj ki valahogy a válasz elől. Legyél titokzatos!

Mire költöd a pénzed?

A barátnőddel valószínűleg külön kasszán vagytok, de ha nem vigyázol, ez a helyzet könnyen megváltozhat. Sajnos sok olyan lány van aki csak a javai miatt van együtt egy fiúval. Hogy ezt elkerüld titkold el a pénzügyeidet! Nem kell, hogy a barátnőd tudja mennyit költesz a szórakozásra, játékokra, sportra, mert még elhanyagolva érezné magát ezek mellett, és ez konfliktusforrás lehet.

Szülő szindróma

Anyu és Apu számos dologban segítenek , és ezért tőlük is függsz, mert egy csomó dolgot megcsinálnak helyetted, melyeket még nem tudnál egyedül kezelni. Vannak szabályok, és ezeket te köteles vagy betartani, hiszen rengeteg dolgot tesznek érted, legyen az anyagi segítség, mosás, étkezés és szállás. Ezek olyan titkok melyeket jobb ha elrejtesz a barátnőd elől. A lányok álma egy olyan pasi aki gondoskodik róluk és önmagáról, és nem egy olyan srác, aki minden problémájával a mamihoz rohan. Hogyha nem is tudsz minden problémát szülői segítség nélkül megoldani, legalább tégy úgy mintha egy olyan srác lennél aki képes rá! És ami a legfontosabb: mond meg a mamádnak ne hagyjon szanaszét a lakásban aranyos cetliket!

A gyengéid és félelmeid

Minden fiúnak vannak gyengéi. Ilyen lehet például az, hogy rettegsz a pókoktól, vagy rosszul leszel a vér látványától. Ez az amitől emberek vagyunk. Ezekre persze nem baj ha a barátnőd rájön, de sose beszélj róla nyíltan. Tégy úgy mintha golyóálló lennél! Az sosem tesz jót hogyha a barátnőd előtt beijedsz valamitől. Ilyenkor maradj kemény, és csak akkor ijedezz amikor nincs körülötted senki.

A fürdőszobai tevékenységeid

A fiúk általában büszkék arra hogy milyen kalandjaik voltak a WC-n ülve. Ezekkel szintén dicsekedhetsz a barátaidnak, de ne a barátnődnek! Valószínűleg nem kíváncsiak a végtermék pontos méretére, és aromájára, ezért ha a barátnőd előtt WC-re mész, mindig takaríts ki rendesen magad után, és próbáld meg elnyomni a szagot valamivel. A szellentés neked viccesnek tűnhet, de a barátnőd abszolút nem díjazza, ha előtte csinálod. Próbáld meg ezeket a fajta tevékenységeket akkor elvégezni, ha a barátnőd látó- és hallótávolságon kívül van.

A barátaid mocskos titkai

A párok gyakran megosztják egymással barátaik mocskos kis titkait. Ha ezeket a kis titkokat elmondod a barátnődnek, azzal elindítasz egy ördögi kört, hiszen semmi biztosíték nincs rá, hogy a barátnőd nem mondja el a pletykás barátnőinek. De nem is ez a legnagyobb baj, hanem az, hogy a barátnőd megutálhatja a barátaidat. Szerinted ugyanolyan kedves és figyelmes lenne a barátoddal szemben, ha tudja hogy az megcsalja a barátnőjét? Jobb ha ezeket a kis titkokat tényleg titokként kezeld!

A maszturbációs technikáid

Minden fiúnak szüksége van a maszturbálásra. Semmi rossz nincs abban, hogyha a kezedet is belevonod a szexuális életedbe, de jobb hogyha erről a tevékenységedről nem beszélsz a barátnődnek, hiszen nem érdekli nagy valószínűséggel. A lányok többnyire azt hihetik, hogy a fiúk azért maszturbálnak, mert primitívek, és nem azért mert ez egy természetes szükséglet: ez valószínűleg azért van, mert náluk az önkielégítés teljesen mást jelent.

A piszkos múltad

Biztosan követtél el hibákat a múltban, például megcsaltál egy lányt, vagy más csúnya dolgot követtél el. De ez most már egy tiszta lap. Ne engedd meg a barátnődnek , hogy tudjon a múltbéli tapintatlanságaidról. Ezzel csak azt éred el, hogy bizalmatlan lesz veled szemben, még akkor is hogyha teljesen ártatlan vagy.

Az EX-ed emléktárgyai

Mi fiúk általában nem vagyunk a dekorálás mesterei, ezért szobánk/lakásunk gyakran tele van olyan tárgyakkal amiket az ex barátnőnk vásárolt, vagy ha nem is valamilyen okból hozzá fűződik, de most már semmit nem jelentenek neked. Az a legjobb ha gondosan eldugod ezeket a tárgyakat egy cipős dobozba, de ha úgy döntesz hogy mégsem, a barátnőd sose tudja meg, hogy ezek a tárgyak egy másik lánytól származnak! A gond az, hogy a barátnőd úgy gondolhatja, hogy ezeket a tárgyakat azért hagytad meg, mert még mindig érzel valamit az ex-ed iránt, és ez a féltékenység forrása lehet.

A volt barátnőd emlékei

Te szeretnéd tudni hogyan töltötték ki a keresztrejtvényt reggeli előtt a volt barátjával? Ha mindig a volt barátjára utaló megjegyzéseket kapsz, az még neked is rosszul esik. Ezért, hát te se bántsd meg azzal, hogy a volt barátnődre utaló megjegyzéseket teszel. Hogyha valami emlékeztet az exedre, tartsd azt a fejedben, és soha ne jusson el a szádig. Ilyenkor a barátnőd azt gondolja, hogy még mindig nem vagy túl az exeden és ő nem is jó a számodra.

(G.V.)