EZT LÁTNOD KELL kategória (126)

Biztosan te is elgondolkoztál már azon, hogy vajon van-e a világon valahol egy hasonló - vagy mondjuk pont ugyanolyan - kinézetű ember, mint te. Nagyon érdekes, de azt mondják, mindenkinek megvan a szinte tökéletes "másolata".
2015-04-25
Te tudod, pontosan milyen anyagokból épül fel a tested? Biológia órán biztos tanultál róla, ám sokkal meglepőbb, ha a testünk építőelemeit összehasonlítjuk néhány hétköznapi anyaggal. Lássuk, mennyi zsír, víz és vér van a testünkben.
2015-04-23
Az anya-gyermek kapcsolat egy semmihez sem hasonlítható köteléket jelent két ember között: egyedi, pótolhatatlan és töretlen. Közeledik az Anyák napja. Te hogyan fogod meglepni anyukádat?
2015-04-20
Diákként sok olyan apróságot megtehetsz, amivel jóval könnyebbé válhatnak a mindennapi feladataid. Összeszedtünk 8 olyan ötletet, amit ezek után garantáltan használni fogsz! :)
2015-04-16
A cicanadrágokból mára már minden lány szekrényében van pár példány: színes, mintás, hosszú, rövid, vastag anyagú vagy lengébb. Íme, egy villámgyors tipp, amivel néhány pillanat alatt új értelmet nyerhet a megunt ruhadarab.
2015-04-13
Egészséges emberként is nehéz néha a mindennapok nehézségeivel szembenézni, ám sokszor bele sem gondolunk, milyen lehet az élet, ha az ember hátrányból indul. Mennyi akadályba ütközhet például az, aki jelbeszéddel kommunikál?
2015-04-09
Egy nap 86.400 másodpercből áll. Mindegyik pillanatban történhet olyan dolog velünk, amely megváltoztatja az életünket. Ilyenek a döntéseink is: egy pillanat alatt létrejöhetnek és átformálhatják az egész világodat...
2015-04-05
Jártál már úgy, hogy suliból hazafelé segítettél egy embernek valami apróságban? Leszállni a buszról babakocsival, felsegíteni az emeletre a nehéz szatyrot vagy visszaadni az elejtett iratokat... Ugye, milyen jó érzés?
2015-04-01
Te tudod, melyik agyféltekédet használod inkább? Ebben a tesztben néhány kérdés alapján fény derülhet rá! Próbáld ki te is!
2015-03-30
Elég ijesztő pillanat, amikor először vezethetsz forgalomban. Az elméleti alapokkal ilyenkor már tisztában vagy, ideje tehát a megtanultakat a gyakorlatba fektetni, persze az oktatód szoros együttműködésével. Így kezdődik ez a videó is, aztán meglepő fordulatot vesz az első forgalmi óra: kiderül, hogy a tapasztalatlannak hitt tanítvány egy igazi profi.
2015-03-28
Az életben sokszor adódik olyan pillanat, amikor sokkal többre vágyunk. Ám néha elfelejtjük azt, hogy annak is örülnünk kell, amink van.
2015-03-26
Nincs motivációd a mozgáshoz? Nem engedheted meg magadnak a drága fitneszbérletet vagy az otthoni eszközöket? Nem probléma, ezzel a programmal garantáltan élvezni fogod a mozgást!
2015-03-24
Van az úgy, hogy az ember a nagy rohanásban nem lát más alternatívát maga körül és minden korábbi odafigyelés ellenére bemegy egy gyorsétterembe. Nincs is ezzel probléma, ha egyébként odafigyelünk a táplálkozási szokásainkra, belefér néha egy sült krumplis menü. De választhatunk okosan is, hiszen a sok zsíros és cukros fogás mellé kérhetünk krumpli helyett például salátát, így máris kevésbé ártalmas az ebédünk.
2015-03-23
Diétázol? Tejallergiád van? Vagy csak kipróbálnál egy új ízvilágot? Íme, az egészséges és igazán egyszerűen előállítható mandulaital receptje. Próbáld ki te is!
2015-03-22
Csak egy gondolat erejéig... képzelj el egy világot, amiben a másság számít normálisnak, a férfi-női kapcsolatok pedig a kirekesztett kisebbségnek. Elgondolkodtató, amikor egy teljes fordulatot véve megvizsgáljuk a másik oldal nézőpontját. Te mit gondolsz erről a kisfilmről?
2015-03-12
<<  1 ... 6 7 8 9  >>