EZT LÁTNOD KELL kategória (132)

Csupán néhány alapanyag szükséges hozzá, ráadásul garantáltan mentes mindenféle felesleges, esetleg káros adalékanyagtól. Jön a nyár, a meleg idő, amikor igazán szükség van egy jó izzadásgátlóra. Próbáld ki te is!
2015-05-20
Olyan jó érzés, amikor kilépsz a kertbe vagy épp az erkélyre és kellemes virágillat fogad. A látványról már nem is beszélve: igazi gyógyír a léleknek. Mit szólnál, ha a megszokott virágcserepek helyett újrahasznosított kaspókkal dobnád fel a kiskerted? Amellett, hogy környezetbarát, szerintem sokkal jobban is mutat!
2015-05-14
Újra magyarországi sikereknek örülhetünk, hiszen a FRICSKA tánccsapat négy igennel továbbjutott a Britains Got Talent című angol tehetségkutató műsorban. A zsűrit teljesen lenyűgözte a három magyar srác elképesztő produkciója. Nézd meg, hogy mivel kápráztatták el a nézőket!
2015-05-11
A sminkelés nemcsak napjaink divatja, már az ókori Egyiptomban is megfigyelhető az akkori kornak, szépségideálnak megfelelő arcfestési stílus. Nézzük, hogyan változott ez a szokás az idő folyamán.
2015-05-07
Felkapod a fejed, ha óriási akciókat, szezonális leértékelést hirdetnek a boltok? Talán nem is hinnéd, hogy egy-egy ruhadarabnak milyen története van. Vajon hol és hogyan készül az a hatalmas mennyiségű ruhanemű, ami a plázák százaiban kapható?
2015-05-02
A suliban, Instán, egymás között gyakran használt kifejezések: swag, nagyon adja, ez mekkora. Mi tudjuk mit jelentenek, de vajon mi a helyzet a szüleinkkel vagy nagyszüleinkkel? A legtöbb diákszleng számukra teljesen ismeretlen, de lássuk, mit reagálnak ők maguk.
2015-04-28
Biztosan te is elgondolkoztál már azon, hogy vajon van-e a világon valahol egy hasonló - vagy mondjuk pont ugyanolyan - kinézetű ember, mint te. Nagyon érdekes, de azt mondják, mindenkinek megvan a szinte tökéletes "másolata".
2015-04-25
Te tudod, pontosan milyen anyagokból épül fel a tested? Biológia órán biztos tanultál róla, ám sokkal meglepőbb, ha a testünk építőelemeit összehasonlítjuk néhány hétköznapi anyaggal. Lássuk, mennyi zsír, víz és vér van a testünkben.
2015-04-23
Az anya-gyermek kapcsolat egy semmihez sem hasonlítható köteléket jelent két ember között: egyedi, pótolhatatlan és töretlen. Közeledik az Anyák napja. Te hogyan fogod meglepni anyukádat?
2015-04-20
Diákként sok olyan apróságot megtehetsz, amivel jóval könnyebbé válhatnak a mindennapi feladataid. Összeszedtünk 8 olyan ötletet, amit ezek után garantáltan használni fogsz! :)
2015-04-16
A cicanadrágokból mára már minden lány szekrényében van pár példány: színes, mintás, hosszú, rövid, vastag anyagú vagy lengébb. Íme, egy villámgyors tipp, amivel néhány pillanat alatt új értelmet nyerhet a megunt ruhadarab.
2015-04-13
Egészséges emberként is nehéz néha a mindennapok nehézségeivel szembenézni, ám sokszor bele sem gondolunk, milyen lehet az élet, ha az ember hátrányból indul. Mennyi akadályba ütközhet például az, aki jelbeszéddel kommunikál?
2015-04-09
Egy nap 86.400 másodpercből áll. Mindegyik pillanatban történhet olyan dolog velünk, amely megváltoztatja az életünket. Ilyenek a döntéseink is: egy pillanat alatt létrejöhetnek és átformálhatják az egész világodat...
2015-04-05
Jártál már úgy, hogy suliból hazafelé segítettél egy embernek valami apróságban? Leszállni a buszról babakocsival, felsegíteni az emeletre a nehéz szatyrot vagy visszaadni az elejtett iratokat... Ugye, milyen jó érzés?
2015-04-01
Te tudod, melyik agyféltekédet használod inkább? Ebben a tesztben néhány kérdés alapján fény derülhet rá! Próbáld ki te is!
2015-03-30
<<  1 ... 6 7 8 9  >>