Ezt látnod kell

#Ezt látnod kell

158 db cikk a témában

#alvásidő
2019.03.16.

Kiderült, mennyi az átlagos alvásidő világszerte

Azt mindannyian tudjuk, hogy elegendő alvás nélkül nem tudunk megfelelően helytállni: csökken a koncentrációs képesség, gyengül az immunrendszer, romlik a hangulat. Kutatóknak sikerült összegezniük az emberiség alvási szokásait egy mobiltelefonos applikációval.

#Nógrádi Gábor
2018.12.13.

Elkövetkezik a merülés az öbölben

Amelynek a legszebb élőlényét Dorténak hívják, a legcsúnyábbat meg polipnak, kivéve, ha a polip Dorte, és engem ölel át. A sziget öblébe lassan úszott be csónakunk egy olyan keskeny résen, amelyen át egy jacht talán már be sem fért volna.

#Nógrádi Gábor
2018.11.22.

Lángoló nyaram - Könyvajánló

Szerelemről, szexről, jóságról és gonoszságról, menekültekről meg nehéz életű férfiakról. És persze a tengerről. A lángoló nyárról.

#GDPR
2018.05.24.

Frissítettük Adatvédelmi Szabályzatunkat

Fontos számunkra felhasználóink személyes adatainak védelme, ezért az Európai Unió adatvédelmi előírásaival összhangban a KamaszPanasz is módosította szabályzatát. Válaszok a leggyakoribb kérdésekre.

#Mi ez
2018.04.18.

Kamaszok, mi ez?

Hamarosan már Youtube-on is választ kaphattok a legfontosabb kérdéseitekre. Hogyan védekezz, milyen nemi betegségeknek vagy kitéve, mennyire veszélyes az alkoholfogyasztás, hogyan eshetsz teherbe?

#zaklatás
2018.02.10.

Megrázó film az iskolai zaklatásról

Cikizés, kiközösítés, rosszindulatú pletykálás, veréssel fenyegetés, verbális agresszió - egyre gyakoribb, mindennapossá váló jelenségek az iskolai közösségekben.

#valentin nap
2018.02.10.

A legjobb e-képeslap-oldalak 2017-ben

Szerelem – nehezen megfogható? Sekélyes és egyedi? Vagy természetes, letisztult és valódi? Tudom, hogy az utóbbit ismeritek, és van egy olyan érzésem, hogy meg akarjátok osztani azt a bizonyos magától értetődő, valódi, természetes érzést.

#cigi
2017.10.24.

10 kreatív, dohányzásellenes kampány

Íme, néhány remek példa arra, hogyan lehet szemléltetni a dohányzás káros hatásait. Talán ezek a képek azoknak is felnyitják a szemét, akik anélkül élnek ezzel a szenvedéllyel, hogy igazán végiggondolnák, miféle következményei lehetnek.

#forró vizes kihívás
2017.08.21.

Újabb veszélyes őrület a forró vizes kihívás

A kék bálna hátborzongató feladatai, után most újabb őrültség terjed az interneten a fiatalok körében a forró vizes kihívás (hot water challenge). Az Országos Mentőszolgálat is felhívja a figyelmet, a hóbort veszélyeire.