/ BETEGSÉGEK / nátha

BETEGSÉGEK nátha kategória (100)

Az egyes terápiás lehetőségek figyelembe vételével alakították ki az allergiás eredetű nátha kezelésének lépcsőzetes elvét, amely a tünetek osztályozásán alapul.
2013-02-19
Arról, hogy merre és milyen gyorsan terjed az influenza, nem csak a hivatalos közleményekből tájékozódhatunk. Az is jól jelzi, hogy egy adott napon hányan keresnek rá az interneten az influenza kulcsszóra. A KamaszPanaszon is érzékelhető, hogy Magyarországon terjed a járvány.
2013-02-13
A fűszeres gyertyák, füstölők és az illatos légfrissítők sokak számára a hangulatteremtés eszközei. Mások viszont allergiás tüneteket produkálnak ezektől a levegőben terjengő illatanyagoktól. Az orruk eldugul, viszket, és folyton tüsszögnek, esetleg asztmás rohamuk is lehet.
2013-02-07
Az alvás életünk létfontosságú és nélkülözhetetlen része. Szükséges a test regenerálódásához, a napközben tanult új ismeretek rendszerezéséhez, feldolgozásához.
2013-01-28
Tanulmányok szerint a test fitten tartása kevesebb megfázást eredményez ősz és tél idején.
2012-12-26
Az egészség megőrzése nem csak a kézfertőtlenítő használatából, és a köhögő osztálytársak kerüléséből áll. Kiderült, hogy néhány igen meglepő mindennapi szokás, mint hogy hogyan veszekszel a szüleiddel, vagy milyen későn fekszel le, befolyásolhatják, hogy a tested mennyire hatásosan áll ellen a megfázásnak, influenzának és más kellemetlen betegségnek.
2012-11-29
A nátha közönséges esetben néhány nap alatt kezelés nélkül is megszűnik, ám hajlamosító tényezők esetén súlyosabb szövődmények léphetnek fel.
2012-11-06
Úgy érzed, hogy nincs semmilyen orvosság, ami igazán eredményes lenne a megfázásod ellen, és a „12-egy-tucat” gyógyszerek csak kis ideig tartó enyhülést hoznak? Válaszd a természetes gyógymódot! Felkutattunk Neked néhány házi praktikát, amivel talán enyhítheted a megfázás kellemetlenségeit!
2012-11-03
Igen, a tavasz (hapci!) már itt van. Míg az újjászületés korszaka annyi sok szépséget hoz, madárfiókákat, nyuszikat, éledező természetet, több millió allergiától szenvedőnek szipogást, tüsszögést és zihálást jelent. Segítünk, hogy könnyebben átvészeld. Tudtad például, hogy készíthetsz allergiás tünetek elleni levest?
2012-04-04
Amerikai és brit kutatók olyan genetikai eltéréseket azonosítottak, amelyek megmagyarázhatják, hogy egyes embereket miért betegít meg súlyosabban az influenza, mint másokat.
2012-03-28
A technika megállíthatatlan fejlődése napról napra több kapcsolódási pontot mutat fel az egészségüggyel, és bizonyos egészségügyi-, orvosi eszközökkel. Ennek a kapcsolatnak egy nagyszerű példája a ThermoDock, amit ebben a cikkben fogok bemutatni nektek.
2012-02-27
A múlt héten mintegy tizenhárom százalékkal többen fordultak orvoshoz influenzaszerű tünetekkel, mint az azt megelőző héten; a vírust tíz beteg szervezetében mutatták ki - közölte az Országos Epidemiológiai Központ (OEK) szerdán a honlapján.
2012-02-09
A nagy hideg nem kedvez a járványok terjedésének, viszont a szervezet lehűlése elősegítheti a fertőző baktériumok, vírusok bejutását szervezetünkbe.
2012-01-31
A szamárköhögés (pertussis) rohamokban jelentkező, jellegzetes köhögés, amelyet a Bordetella Pertussis baktérium okoz. A betegség cseppfertőzéssel terjed. A kórokozónak nagy a fertőzőképessége. A baktérium egyetlen gazdája az ember, így ha mindenkit beoltanának a világon, a betegség teljesen eltűnne.
2012-01-27
Az Országos Epidemiológiai Központ tájékoztatása szerint az elmúlt héten mindössze egy fő esetében mutattak ki Influenza A(H3) vírust.
2012-01-26
<<  1 ... 3 4 5 6 7  >>