mellek

2011.02.26.
Kedves Szakértő!
Nagyon zavar a melleim formája... Kicsik (szinte nincsenek is) és még hegyesek is:S Alulról mintha már gömbölyded lenne a formájuk, de felülről olyan egyenesen és laposan "jönnek" lefelé. A mellbimbó pedig csúcsosan "kiemelkedik".
16 éves vagyok. A környezetemben a velem egykorú lányoknak már formás, gömbölyű melleik vannak. Én pedig úgy nézek ki mellettük, mint egy kis deszka... :S Mikor itthon nem vettem fel melltartót a pólóm alá, a húgom meg is jegyezte, hogy de kicsik és hegyesek a melleim... Ugyanez volt, mikor egy egyszerű toppot vettem fel.
Miért ilyenek a melleim? :S

Szakértőnk válasza a mellek kérdésre

Kedves Levélíró!

Nincs két olyan nő, akiknek teljesen egyforma lenne a mellek formája. Illetve kezdetben a mellek mirigyállománya nagyobbodik, duzzad meg, ez pedig a mellbimbó mögötti részen található. Emiatt domborodik ki először a mellbimbó, ill. a bimbóudvar. Később rakódik le a zsírszövet, amitől kitelik az egész mell, és elnyeri a jellemző, gömbölyded formát. Ez nálad is be fog következni. Azt nem írtad, hogy milyen az alkatod, de ha pár kilót híznál, akkor valószínűleg a melleiden is tapasztalnál változást.

Üdvözlettel:

Dr. Szimuly Bernadett Dr. Szimuly Bernadett

Hasonló kérdések

Cikkek a témában

Rizikókalkulátor