Fog ez még változni?

2010.07.21.
Nem találok magamnak megfelelő méretű melltartót, legfőképpen a melleim formája miatt. A gömbölyűtől nagyon távol állnak... Inkább olyan "csúcsosak". 70/A melltartót hordok, viszont ez mégis ngy rám, mert a melleim nem töltik ki rendesen. A nagyságuk még jó is lenne, de a formájuk miatt teljesen eláll a melleimtől a melltartó és ez nagyon zavaró... A 70/AA melltartó viszont már kicsi. Mégis milyen melltartót keressek? Fognak még gömbölyödni a melleim?
A másik dolog pedig az lenne, hogy a testvéremnek, aki fiatalabb nálam, nagyobb mellei vannak mint nekem. (Én 16 vagyok, ő pedig 14.) 1 évvel ezelőtt ez még nem így volt, most viszont fordult a kocka... Sokkal szebbek, formásabbak a mellei mint az enyém :( Az én melleim fognak még nőni (gömbölyödni)?? Vagy barátkozzak meg a helyzettel, hogy a testvérem ebben lehagyott engem? :(
Köszönöm! És elnézést, hogy ilyen hosszú lett a kérdésem!

Szakértőnk válasza a Fog ez még változni? kérdésre

Kedves Levélíró!

Megnyugtatlak. Természetesen a melleid mérete és formája is alakulni fog még. Kislányoknál először a mellbimbó területe domborodik ki, aztán gömbölyödik a mell, felvéve a felnőtt nőre jellemző alakot. Esetleg nézz olyan melltartót, aminek az anyaga inkább elasztikus, esetleg a kosara nem merevítős (.pl. sportmelltartó). A rugalmas anyag jobban követi a tested vonalát, annyira tágul ki, amennyire szükséges.

Üdvözlettel:

Dr. Szimuly Bernadett Dr. Szimuly Bernadett

Hasonló kérdések

Cikkek a témában

Rizikókalkulátor