2honapja nem jött meg..

2009.12.28.
Tisztelt Doktor Nő !
A segítségét szeretném kérni, 2 hónapja nem jött meg ( nem vagyok kapcsolatban,nem lehetek terhes), és eléggé stresszes vagyok, bevan keményedve a hasam, de nem érzem hogy görcsölne a hasam.. Egyszer már volt ilyen hogy több mint 2 honapig nem jött meg, de most aggodok, mi lehet a probléma?Hogyan, milyen modszerekkel tudom oldani a bennem lévő feszültséget, stresszt?
Köszönöm válaszát !

Szakértőnk válasza a 2honapja nem jött meg.. kérdésre

Kedves Levélíró!

Előfordulhat, hogy kimarad egy-egy vérzés, főleg ha még fiatal vagy és nem kellően stabil a cikusod. Stressz oládásra szerintem az egyik legjobb módszer a pihenés, azon belül is az alvás. Erre mindenképp érdemes időt szakítanod akkor is, ha nagyon elfoglalt vagy, mert a kialvatlanság sajnos megbosszulja magát.

Vagy csinálj olyasmit, ami kikapcsol és amiben örömödet leled. Ez lehet olvasás, zenehallgatás, sport (akár futás vagy séta), főzés, vagy valami kreatív hobbi.. a lehetőségek száma szinte végtelen:) A lényeg, hogy rendszeresen csinálj valamit csak a saját kedvedre.

Ha a vérzésed továbbra sem jelentkezik vagy nagyon rendszertelen, akkor azért megfontolandó egy nőgyógyász véleményét kikérni.

Üdvözlettel:

Dr. Szimuly Bernadett Dr. Szimuly Bernadett

Hasonló kérdések

Cikkek a témában

Rizikókalkulátor