Melyik vérzés történt a szűzhártya miatt?

2018.03.07.
Tisztelt Doktornő!
Jelenlegi barátommal kérdés ez most, mert vannak ezzel kapcsolatban nézeteltéréseink és szeretném ha megoldódna. Én az első lennék neki, és szeretné tudni hogy a szűzhártya miatt véreztem-e az első partneremmel.
Közel féléve volt ez az első és egyetlen szexuális együttlétem amibe meggondolatlanul mentem bele. A partnerem elég durva volt, izgalmi állapotban nem voltam, elég fájdalmas is volt aminek hatására abbahagytuk. Rögtön utána folyóvérzést tapasztaltam ami egy tenyérnyi foltot hagyott a fehérneműmön. A vér sötétpiros volt. Olvastam hogy a menstruáció befejezte után tapasztalhatunk együttlét után sötétpiros vérzést. Az együttlét előtt 5 nappal fejeződött be a menstruációm pont, de tisztítottam így ebben nem vagyok biztos hogy ez az ok.
Előtte egyszer végeztem önkielégítést, akkor erős izgalmi állapotban voltam, fájdalommal nem járt csak egy pici kellemetlen érzéssel, de akkor is ugyanolyan mennyiségű folyóvérzést tapasztaltam talán kicsit kevesebbet mint az együttlétkor, de az világospiros színű volt.
Melyik vérzés előzményeként szakadhatott át a szűzhártya?
Válaszát előre is köszönöm hölgyem!

Szakértőnk válasza a Melyik vérzés történt a szűzhártya miatt? kérdésre

Kedves Kérdező! A vérzés a nyálkahártya sérülés miatt lehetett, a lehetséges durva behatolás miatt. Szerintem ha ismétlődik, vagy fenáll még vérezgetés menjen el orvoshoz. Ha nem, akkor egyszeri sérülés volt (lényegtelen, hogy a szűzhártya vérzett e vagy sem), és nem lesz vele gond.

Hasonló kérdések

Cikkek a témában

Rizikókalkulátor