Mit tegyek az önkielégítés és az utáni vágy ellen?

2015.01.24.
Tisztelt Doktornők!
Bár már a 20-as éveim vége felé járok, azonban nagyon remélem, hogy tudnak nekem segíteni!
Sajnos nem találtam eddig semmilyen módszert arra, hogy ne kívánjam az önkielégítést, és, hogy ne tegyem többé. Sok helyen kerestem erre megoldást, de mindenhol csak azt látom, hogy ez természetes, meg minden. Rendben van, aláírom, ám engem ez egyáltalán nem hat meg! Nálam inkább csak ront a helyzeten, de legfőképpen a lelkiállapotomon és az önértékelésemen, ugyanis egy ilyen tevékenység után rettenetesen gusztustalannak tartom, és nagyon szégyellem magam. Érzem és tudom, hogy én ezt egyáltalán nem akarom, de sajnos elég egy pillanat és...
Kérem segítsenek nekem! Én ezt egyáltalán nem akarom csinálni, és azt sem, hogy kívánjam! Mit tegyek?
Én elhiszem, hogy "elfogadott, és természetes" dolog, de akkor sem akarom! Nincs barátom, de ettől még meg kell valahogy állnom ezt a dolgot. Biztos nem maradok örökké egyedül, lesz kapcsolatom persze, de addig, valahogy nagyon szeretném ezt végleg befejezni, és soha többé nem tenni! Én ezzel csak ártok magamnak, hiszen fent részleteztem is, hogy miképpen. Mondhatja nekem akárki, hogy ez jó meg minden, én ha akarnám sem tdnám elfogadni ezt. Lelkileg így sem vagyok rendben, sőt... Nem hiányzik nekem még ez is.
Bármilyen hatásos tanács jól jönne, csak végre abba tudjam hagyni végleg! Nagyon kérem, segítsenek, rendkívül fontos!

Szakértőnk válasza a Mit tegyek az önkielégítés és az utáni vágy ellen? kérdésre

Kedves Kérdező!

Ha ilyen súlyos problémát okoz ez Önnek, keressen fel egy szexuálpszichológus szakembert, ő tud igazán ebben a témában segítséget nyújtani.

Hasonló kérdések

Cikkek a témában

Rizikókalkulátor