Mi okozhatja ezt ? Nagyon félek!

2013.03.24.
Kedves Doktornő!
Elég összetett problémával fordulok Önhöz. Az utolsó menstruációm február 14-én kezdődött és február 20-án ért véget. A barátommal utoljára február 24-én voltunk együtt,óvszerrel védekeztünk. Előtte más módon is elélvezett,de mielőtt beléd hatolt alaposan megmosakodott azon a részen.
A következő menstruációmnak március 14-én kellett volna megjönnie,de március 5-én barnás folyás jelentkezett nálam. Az érdekes,hogy nem pecsételő volt,úgy gondolom,ahhoz elég sok,illetve nem a hagyományos barnás volt,hanem egész ragacsos,kis csomók voltak benne,mint az állott puding,egy nap kétszer cseréltem tisztasági betétet. Ez 3 napig tartott.
14-én nem jött meg a menstruációm.
Kedden vettem GRAVI HCG nevű terhességi tesztet és azt elvégeztem. Igaz,nem reggel,hanem délután kettő körül,előtte csak vizet ittam,illetve ettem egy kisebb almát. A teszt negatív lett, a C ablakban egyáltalán nem volt látható semmiféle elszíneződés. Ha terhes lennék,akkor azt már nagyonnagyon halványan is kimutatta volna,igaz ?
A havim a mai napig nem jött meg. Március 17-én lefeküdtünk a barátommal,de az körülbelül csak 10 másodperc volt,annyit voltam benne és óvszerrel védekeztünk természetesen.
A hasam fáj napok óta,teljesen olyan érzés,mint amiket menstruáció közben szoktam érezni,ingerlékeny is vagyok,de mégsem jön meg.
A barátommal szakítottunk március 4-én,az a hét nagyon nehéz volt számomra,ugyanis az egészet végig idegeskedtem,rengeteget sírtam miatta,feszengtem,nem voltam jól. Azóta kibékültünk,és újra együtt vagyunk,illetve most vagyok nyolcadikas,felvételiztem is/emiatt nem izgultam egyáltalán/,de az lehetséges,hogy emiatt az idegeskedés miatt nem jön meg,illetve kimarad ebben a hónapban ?
Semmiféle gyógyszert nem szedek,de ebben a hónapban többször előfordult,hogy a jobb petefészkemnél fájt,illetve kicsit mintha szúrt volna. Lehetséges,hogy cisztám van ?
Több,mint 3 éve menstruálok,a barátommal fél éve feküdtünk le először,és csak kéthetente tudtunk mindig együtt lenni,de mindig védekeztünk. Nőgyógyásznál még nem jártam,anyu nem akar elmenni. Miért nem jön meg? Kérem,segítsen minél előbb!
Remélem,érthetően le tudtam írni a problémámat,s megfelelő választ tud nekem majd adni.
Köszönöm a segítséget!
D.

Szakértőnk válasza a Mi okozhatja ezt ? Nagyon félek! kérdésre

Kedves Levélíró!

A petefészekciszta is elképzelhető, de az sem kizárt, hogy a késés hátterében azok az események állnak (ill. a stressz), amiken az utóbbi időkben keresztül mentél. Egyelőre légy türelemmel. Ha a követlező esedékes vérzésed sem jönne meg, nőgyógyászati vizsgálat indokolt.

Üdv:

Dr. Szimuly Bernadett Dr. Szimuly Bernadett

Hasonló kérdések

Cikkek a témában

Rizikókalkulátor