Szégyellem magam.

2013.01.10.
Kedves szakértő!
18 éves leszek áprilisban.Még mindig szűz vagyok. Ennek az oka az hogy még nem találtam meg az alkalmas partnert. Valamint..
A problémám amiért írok, hogy most van egy kialakuló kapcsolatom, és ha sexre menne a dolog nem ellenézném... HA..! A kisajkaim nem lógnának így ki. Nagyon szégyellem emiatt magam. Kellemetlen és szinte már énis undorodom magamtól. Úgyérzem ez egy testi fogyatékosság. Félek attól hogy mit szólna hozzá. Ha kinevet, egy életre megmaradna bennem. Emiatt nem merek belemenni a tesi kapcsolatba.. :( A plasztikai műtéten gondolkozom egy ideje, mivel már úgyis nemsokára megcsináltathatom. Úgy érzem azzal megszabadulnék a gátlásaimtól.
Mit csináljak? Ha megpróbálom így elfogadni magam, azzal még nem kapok választ hogy más elfog-e majd fogadni? Ha esetleg oda kerül a sor hogy levetkőzöm előtte és ha kinevet, hogy kezeljem a helyzetet? Kérem segítsen. Köszönöm előre is!

Szakértőnk válasza a Szégyellem magam. kérdésre

Kedves Levélíró!

Ahány ember, annyiféle testalkat, forma, lelkivilág.. mindannyian különbözünk egymástól, és mindannyiunknak más tetszik. Abban biztos lehetsz, hogy a párod (aki szeret téged) úgy fogad el, ahogy vagy. A másik fontos információ, hogy a férfiak jó része kifejezetten vonzónak találja, ha a nagyajkak nem fedik egészen a kisajkakat. A plasztikai beavatkozásról lebeszélnélek.

Üdv:

Dr. Szimuly Bernadett Dr. Szimuly Bernadett

Hasonló kérdések

Cikkek a témában

Rizikókalkulátor